Advertisement

Som nogle af jer ved, så laver jeg et par gange om måneden beauty-relateret indhold til Luxplus‘ online magasin. Jeg er jo ikke nogen ekspert, men som mange andre kvinder så kan jeg bare rigtig godt lide, at pleje mig selv. I mit seneste indlæg om min nuværende hudpleje-rutine fortalte jeg jer, at jeg er blevet rigtig glad for, at bruge en derma roller et par gange om ugen. De fleste der bruger den oplever hurtigt rigtig gode og synlige resultater – personligt oplever jeg, at min hud både føles og ser mere jævn ud i overfladen, og de røde ar jeg desværre kan have tendens til at danne i huden efter akne-udbrud går hurtigere i sig selv igen. Hvis du vil se hvordan man skal bruge sin derma roller, så se med her!

/ As some of you know, I make beauty-related content a few times a month to the dansih beuaty website Luxplus‘ online magazine. I’m not an expert, but like many other women, I just like to care for myself. In my latest post on my current skin care routine, I told you that I’ve been really fond of using a derma roller a couple of times a week. Most people who use it quickly experience really good and visible results – personally, I feel that my skin both feels and looks more even in the surface, and the red scars I unfortunately may tend to form in the skin after acne breakouts seems to fade away pretty fast. If you want to see how to use a derma roller, watch this video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *