/ It’s not much we’ve seen of summer in Denmark for the last couple of weeks, despite the fact that the calendar writes mid-June. So I still reach for my boots and my woolen scarf, on those cool, gray days with wind and rain drizzles. I really wanted to wear my lace up sandals, (similar to these), but the weather was not suitable for that obviously. I’m looking forward to wearing them again after I’ve had them storedaway along with a couple of other summer shoes the last couple of summers. It’s funny how you can suddenly fall in love with such items again and that’s something I’ve learned through my years with the capsule wardrobe system!

Det er ikke meget sommer vi har haft i Danmark de sidste par uger, på trods af, at kalenderen siger midt juni. Så jeg griber altså stadig ud efter mine støvler og mit uldtørklæde, på disse kølige, grå dage med blæst og regndryp. Jeg ville egentlig have haft mine snøresandaler på (lidt ala disse), men vejret var som sagt slet ikke til det. Jeg glæder mig ellers til, at hoppe i dem sådan rigtigt, efter at have haft dem opbevaret blandt et par andre sommersko de sidste par somre. Det er sjovt, som man lige pludselig kan forelske sig i sådan nogle items igen, og det er noget jeg har lært, gennem mine år med capsule wardrobe systemet!

/ I’m still kind of in an ongoing round of secondhand browsing (still looking for the perfect pair of dungarees!) and I’m actually waiting for the coolest red and white striped long-sleeved t-shirt from the Danish and classic brand Mads Nørgaard, which I bought used on Trendsales. I don’t know if you remember that I mentioned it in my Summer Capsule video that I’d like to be even better at checking out my local secondhand shops and my favorite secondhand webshops when I would like to add new products to my capsules from season to season. Often, it’s very specific items I’m looking for or something in a particular color. I have been good at finding products used for as long as I can remember. But so far most of them are more expensive/high-end products (like my trusty Acne Jensen boots on the picture above that are also a pre-loved item in my wardrobe), and I have realized that you can actually find very nice things from other more budget-friendly brands as well.

P.t. er jeg lidt på genbrugsrov (jeg leder stadig efter det perfekte par dungarees!), og jeg går faktisk og venter på den fineste rød/hvid stribede langærmede t-shirt fra Mads Nørgaard, som jeg har købt brugt på Trendsales. Jeg ved ikke om I kan huske, at jeg nævnte det i min Summer Capsule video, men jeg vil gerne blive endnu bedre til, at tjekke mine lokale genbrugsbutikker og mine favorit secondhand webshops ud, når jeg gerne vil tilføje nyt til mine capsules fra sæson til sæson. Ofte er det helt specifikke items jeg går efter eller noget i en bestemt farve. Jeg har alle dage været god til, at finde produkter brugt. Men indtil nu har det mest været de lidt mere dyre/high-end produkter (som mine lækre Acne Jensen støvler på billedet ovenover, som også er købt brugt), og jeg har indset, at man altså også kan finde rigtig fine ting fra andre mere budgetvenlige mærker.

2 Comments on Style: pinstriped blazer and blue jeans.

  1. LIVING WITH LESS
    16. juni 2017 at 15:10 (2 måneder ago)

    Hvor er det fine armbånd fra Signe?

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *