monstera1 monstera

Jeg ved ikke hvad det er med denne plante, men man har ikke kunnet undgå den hverken i boligmagasiner, på blogs, på Instagram eller sågar vinduesudstillinger i butikker. Den er overalt! Jeg kunne heller ikke se mig fri for at snuppe én med hjem, da de har fået dem nede i min lokale Kvickly. Jeg forstår godt hvorfor der er så mange, der gerne vil have denne grønne smukling med hjem, for den pynter virkelig herhjemme.

/ I’m not sure what it is about this plant, but you have not been able to avoid it in magazines, on blogs, on Instagram or even in windows of shops. It’s everywhere! i couldn’t resist to bring one home with me, as my local supermarket just got a bunch of them home. I understand why so many people love this plant, because oh man, does it look pretty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *