IMPROVED CASPULE WARDROBE MASTERCLASS LAUNCHING FALL 2022 – SIGN UP TO GET NOTIFIED

In-person styling & shopping

IMPORTANT NOTICE

My styling & colour services will be closing down for business between June 15th – September 1st 2022 as they will be improved and relaunched! If you’ve already booked a consultation in the given period don’t worry – it will proceed as scheduled.

Sign up to my newsletter be the first to know once it’s ready to air:

(in-person sessions, only available for Danish residents)

Book mig til en personlig gennemgang af din garderobe! Det er tid til, at genoverveje måden hvorpå vi investerer i vores garderobe; og os selv. Prisen på et garderobetjek er helt klart en investering her og nu. Men tag et kig på din nuværende garderobe, og find 3, 4 måske 5 fejlkøb du har begået de sidste par år. Tøj du aldrig bruger, som nok aldrig skulle have været købt til at starte med. Sammenlign så udgiften på tøjet med prisen for et garderobetjek, som vil hjælpe dig med at undgå fejlkøb i samme grad fremadrettet… kan du se hvor jeg vil hen?

Jeg er uddannet stylecoach via Stylewise Academy samt farvekonsulent via CMB og min fornemmeste opgave er derfor, at pakke mennesker ud fremfor, at gemme dem væk bag tøj der ikke tjener dem. Book din konsultation i dag, og slut fred med din garderobe (og dig selv) én gang for alle!

Disse møder foregår gennem fysisk fremmøde – enten hjemme hos dig selv foran klædeskabet, eller på mit kontor i Aabenraa. Gennem disse sessions vil jeg løbende give dig nye idéer til outfits, som du let kan skabe med ting du allerede har i garderoben. Læs forretningsbetingelserne HER.

GARDEROBETJEK & FARVE ANALYSE + SHOPPING LISTE

Duration: 3 hours
kr 2999,- *inkl. moms - *eksl. kørselsudgifter
 • Farve analyse: find dine bedste farver
 • Din egen fysiske farve palette med 42 farver
 • Find din (nuværende) stil
 • Lær at klæde dig i harmoni med din krop
 • Lære at style din garderobe på nye måder
 • Giv din garderobe mere kant/kontrast
 • Inputs til oprydning af din garderobe
 • Feedback/opsamlings-PDF sendes efter mødet
 • Personlig shopping liste med links
 • Personligt, visuelt moodboard til inspiration
 • PDF-ark med outfit idéer

Er du kørt fast i dårlige shoppe-vaner, eller føler du dig ganske enkelt ikke som den bedste version af dig selv? Et garderobetjek & farveanalyse + shopping liste skal ses på som en form for intens og effektiv selvforkælelse, men udover at få mere selvtillid gennem din garderobe bliver du faktisk også en del af noget større: din nyfundne viden vil hjælpe dig med at forbedre og sænke dine shoppingvaner – og du vil på den måde give dit bidrag til en grønnere modeindustri. 

Hvordan foregår det?
Du modtager og udfylder et spørgeskema forud for konsultationen, så jeg kan imødekomme dine behov og hjælpe dig med, at løse dine udfordringer bedst muligt. Mødet foregår enten hos dig selv eller på mit kontor i Aabenraa. 
Du får alt hvad du skal bruge af materialer, information mv. tilsendt til din mail, så snart du booker en konsultation. 

Selve konsultationen varer ca. 3 timer. Den første time bruger vi på farveanalysen, hvor jeg vil forklare dig hvilken farvetype du er (og ikke mindst hvorfor), samt vise dig de farver der får det bedste frem i dig – fra neutrale basis farver til farverige accenter. Farveanalysen inkluderer et fysisk hæfte med 42 små stofprøver af dine bedste farver, som er et perfekt værktøj at medbringe, når du shopper tøj og makeup fremadrettet. Den kan naturligvis også bruges som redskab i forbindelse med oprydning af din nuværende garderobe. De sidste to timer bruger vi på gennemgang og analyse af din garderobe. Undervejs får du masser af inputs til styling, krop og snit samt oprydning.

Efter vores konsultation vil du modtage et feedback-ark med outfit idéer, farver m.v. samt et visuelt moodboard, som skal hjælpe dig med at holde dit fokus fremadrettet. Servicen inkluderer også din helt egen skræddersyede shopping liste med links. Jeg vil selvfølgelig gøre mit bedste for, at finde miljøvenligt og etisk fremstillet tøj til dig så vidt det er muligt. Målet er, at hjælpe dig med at sikre, at du ikke spilder penge eller ressourcer på forkerte køb: hverken nu eller fremadrettet. Udover shopping listen modtager du også et PDF-ark med outfit idéer der viser, hvordan du kan style det nye tøj med det, du allerede har i din garderobe.

*KØRSELSUDGIFTER (tillægges prisen ved opkrævning, når der er tale om et møde hjemme hos dig selv)
Startadresse: Haderslevvej 1, 6200 Aabenraa

Pris pr. km: 2 kr.
Broafgift (sjælland) t/r: 388 kr. (lavere pris kan forekomme ifbm. flere klientbesøg på én dag)

Hvilke farver klæder mig bedst?

Få mere selvtillid gennem dit farvevalg i garderoben! Jeg er uddannet farvekonsulent via Colour Me Beautiful hvilket betyder, at jeg er trænet i at spotte hvilke farver der klæder dig bedst baseret på sammenhængen mellem din hud-, hår- og øjenfarve. Alle kan gå i alle farver; det handler ganske enkelt om, at finde den helt rigtige version af farverne, som passer til lige netop dig. Slut med at spilde tid, penge og værdifulde ressourcer på, at købe de forkerte farver! Hvis det fulde garderobetjek (som inkluderer en farveanalyse) ligger lidt udover dit budget, så er en farveanalyse måske et mere favorabelt sted, at starte for dig. Læs mere og book din konsultation her

Explore my services: