FARVE KONSULTATIONER

Find dine bedste farver, og føl dig mere selvsikker

 

Certificeret og uddannet gennem Colour Me Beautiful, 2,5 års erfaring samt 700+ glade kunder senere: velkommen til mit farve-studie hvor jeg hjælper dig med, at finde dine bedste farver!

Meddelelse om barsel

Jeg går på barsel fra November 2024, og lukker herefter mine services i minimum et år frem.

Personlig farve guide

Fra €99
Virtuel eller fysisk

Du sender mig dine billeder eller vi mødes i mit studio i Aabenraa, Sønderjylland Du får en personlig farve guide på 20 sider der inkluderer:

• Analyse af din farve type
• En gennemgang af Tone Systemet
• En digital palet med (minimum) 30 af dine bedste farver (dominant farve type)
• En guide i at bruge og sammensætte dine farver
• En makeup guide og makeup farve palet
• Fysiske konsultationer inkluderer dit helt eget, fysiske farvehæfte (fuldt sæt med 42 farveprøver)

Scroll videre og book din ønskede konsultation!

**Læs venligst alle disclaimers længere nede FØR du booker

FARVE KONSULTATIONER

3 grunde til at få en farveanalyse

Farveanalysen hjælper med at træffe smartere, langsigtede garderobebeslutninger. Det er en måde at sikre, at de farver du ifører dig, får dig til at føle dig godt tilpas og ikke mindst se fantastisk ud. iføre dig farver fordi du endelig ved hvordan du kan bære dig ad. Alle kan bære alle farver. Men farvens nuance og hvordan du bruger den, kan have stor indflydelse på dit udseende, om du føler dig godt tilpas, samt hvordan du opfattes af andre og det gælder uanset om du foretrækker neutrale farver eller de mere stærke af slagsen.

Det er vigtigt at understrege, at personlige præferencer spiller en stor rolle i dine tøjvalg, og farveanalyse er bare ét redskab til at hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger. I sidste ende handler det om at finde en balance mellem dine foretrukne stilarter og de farver, der fremhæver dine naturlige træk.

01 Find din personlige stil

Når du ved, hvilke farver der klæder dig bedst, kan du vælge tøj og makeup herefter, så det harmonerer med din stil. Og ikke nok med at du får nemmere ved at bruge dine farver; det styrker også din selvtillid.

02
Optimér din garderobe

Ved at vælge farver der komplementerer hinanden (og dig!), kan du sammensætte forskellige outfits med et udvalg af alsidigt tøj, der fungerer på kryds og tværs.

03 Shop med omtanke

Når du kender dine foretrukne farver og kombinationer, behøver du ikke længere spilde tid og penge på tøj og accessories, som alligevel ender ubrugt bagerst i dit skab.

FIND DIN FARVETYPE

Hvorfor colour me beautiful?

Colour me beautiful Tone systemet er helt unikt. Vi skiftede fra den traditionelle ”sæson”- tilgang for mange år siden for at kunne tilbyde vores kunder mere fleksibilitet i den måde, vi analyserer på. Dette betyder ikke at sæsontilgangen er forkert – eller at enhver anden metode til farveanalyse er forkert for den sags skyld – det er bare en anden, lidt mere fleksibel tilgang. Udover at analysere mine kunders udseende tager jeg også hensyn til deres personlighed og profession. På den måde får jeg mulighed for at give mine kunder en palet af farver, der passer til enhver situation i livet og ikke mindst deres stilpræferencer. Og endnu vigtigere er det, at jeg også lærer dem, hvordan de bruger deres foretrukne farver bedst.

Colour Me Beautiful-tonesystemet er et simpelt system, der består af seks dominante farvetyper. Jeg bygger derefter videre på disse for at finde kundens sekundære og tertiære farver gennem det, vi kalder en avanceret analyse – og med alle de kombinationer, der er mulige, ender vi med intet mindre end 24 24 forskellige farvetyper! Kan du spotte din dominante farve type ud fra dette indlæg?

SPRED KÆRLIGHEDEN

det siger mine kunder

Det er næsten en måned siden, vi mødtes, og jeg kan ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er for, at du gav mig den indsigt, jeg havde brug for. Siden vi mødtes, har jeg genskabt fantastiske outfits. Jeg føler mig godt tilpas. En ny mig er blevet født.

Triana
Kunde, virtuel stil analyse

Signe hjalp mig med at finde ind til kernen i min stil, og på ingen tid sammensatte hun en masse nye outfits med tøj, som hun fandt i min garderobe. Jeg har ting i min garderobe, som jeg ikke har brugt i årevis, men som nu er blevet mine nye favoritter. Jeg har lært at sammensætte dem på den rigtige måde – jeg havde aldrig troet, at det var muligt!

Arlen Aguilar
Kunde, stil analyse

Jeg bookede en session som en slags nytårsgave til mig selv, og det var alle pengene værd. Da vi gennemgik min farvetype, faldt tiøren ligesom. Jeg føler mig meget mere selvsikker nu, eftersom jeg tidligere har været ret usikker på, hvilke farver og kombinationer, der fungerede bedst for mig. Det, at definere min stil og gennemgå min garderobe har også virkelig givet mig klarhed over, hvordan jeg skaber outfits, så jeg føler mig både godt tilpas og chik. Jeg er sikker på, at denne session vil hjælpe mig med at opnå en stil, der viser, hvem jeg er. Tusind tak Signe!

Hannah Lobb
Kunde, virtuel stil- og farveanalyse

Er det virkelig muligt at gennemføre en farveanalyse virtuelt?

Find din dominante farve type med en virtuel analyse

 

I sin traditionelle forstand kræver en farveanalyse at vi mødes fysisk, og at vi sammen udfører en række test med farvede stofstykker placeret under din hage, så vi sammen kan se, hvilke der klæder dig bedst. Men som certificeret trænet og erfaren farvekonsulent så ved jeg allerede hvad din dominante farvetype er, det øjeblik du træder ind af døren hos mig. Indimellem kan der være brug for at lave nogle små tests eller sammenligninger, så I disse tilfælde vil jeg blot efterspørge lidt mere information fra dig eller få dig til at sende lidt flere billeder. Derfra tager jeg den bedst mulige beslutning om hvilken farve palet du vil få mest ud af, så den både matcher dit udseende, din livsstil og din personlighed.

Takket være fleksibiliteten i tonesystemet, vi bruger hos CMB, kan vi foretage en del af analysen, selv når den finder sted online Dog skal det bemærkes, at en virtuel konsultation selvfølgelig har nogle begrænsninger, og hvis du har mulighed for det, vil jeg altid anbefale fysiske konsultationer for at få den fulde oplevelse. Med det sagt vil vi gennem en virtuel konsultation kunne finde frem til det, vi kalder din “dominante” farvetype. Tag et kig på dette indlæg for at få en mere detaljeret forklaring på, hvad det betyder. Kort sagt får du 1 ud af 3 hoved nøgleord koblet til din farvetype med den virtuelle analyse, og det ligger enten indenfor dybde, undertone eller klarhed.

De dominante farver i din palette udgør 30 ud af 42 i alt, så selv den virtuelle konsultation vil være en nyttig øjenåbner og kan hjælpe dig godt på vej. For at finjustere og tilføje de sidste 12 farver, som ofte defineres af for eksempel din huds undertone (eller andre faktorer, der generelt ikke bare kan ses med det blotte øje), vil jeg altid anbefale fysiske konsultationer frem for virtuelle. Vi er meget afhængige af vores tekniske test-farveprøver, når vi foretager den avancerede, fulde analyse af vores kunder. En persons undertone kan være svær at definere rigtigt ud fra billeder. for eksempel. I tilfælde af at jeg finder det muligt at tilføje de ekstra 12 farver til analysen, vil jeg selvfølgelig tilbyde dig dette*, men bemærk venligst, at den virtuelle konsultation i udgangspunktet ikke inkluderer det.

læs venligst før du booker!

disclaimers (ansvarfraskrivelse)

Virtuel farve analyse - begræsninger

Hvis du har booket en virtuel farve analyse, sørg da venligst for at du har læst præcist hvad den inkluderer og hvilke begrænsninger den måtte have ovenfor samt i det følgene. Selvom virtuelle analyser er en fantastisk mulighed i det moderne samfund, så vil jeg til hver en tid anbefale at supplere dem med en fysisk konsultation hvis det er muligt, så du kan få den fulde og mest præcise oplevelse. Jeg vil afdække din dominante farve type gennem en virtuel farve analyse (30 ud af 42 farver), som fremhævet i afsnittet ovenfor. Bemærk venligst, at den virtuelle analyse som udgangspunkt ikke afdækker sekundære og tertiære karakteristika, da vi (som oftest) vil skulle være ansigt-til-ansigt for præcist, at finde disse. Når det er sagt er rigtig mange ganske tilfredse med deres dominante palet alene, da det under alle omstændigheder er dén der er vigtigst, og den der giver dig dine vigtigste stikord i forhold til farver.

Udbyttet af en virtuel farve konsultation afhænger i høj grad af din egen evne til, at stille billeder i god kvalitet og med god belysning til rådighed for mig. Udover det bedes du besvare det fremsendte spørgeskema så grundigt som muligt (en guide bliver fremsendt efter din booking, men du kan atge et kig på den generelle billed guide her)

Den digitale farve palet

Den digitale farve palet er lavet med henblik på at blive fremvist og fulgt på en skærm (fx computer, tablet eller mobil) og alle farverne heri er blandet nøje så de gengiver farven fra et fysisk farvehæfte så præcist som muligt. Udprint af den digitale farve palet frarådes. Individuelle indstillinger som skærmlys og farvetemperatur på skærmen kan også påvirke den digitale farve palet. Derfor anbefaler jeg altid, at man tilkøber det fysiske farvehæfte til enhver konsultation, hvor det ikke allerede er inkluderet.

I din digitale farve guide er der masser af eksempler på hvordan du kan bære og bruge dine farver, men vær dog opmærksom på at alt billed materialet er sammensat med henblik på, at tilgodese mange forskellige stilarter. Hvis du mangler mere inspiration til at arbejde mere målrettet med din stil og æstetik kan du tage et kig på mine styling services.

Hvem har "ret"?

Farve analyse er et meget mere subjektivt emne end hvad det ofte bliver betegnet som, ganske enkelt fordi vi alle opfatter farve forskelligt. Dette betyder at selv de dygtigste og mest erfarne farve konsulenter kan være uenige eller placere kunder forskelligt. Det betyder dog ikke at nogen af os “tager fejl”.

Vær forsigtig med ikke at falde ned i et farve analyse “kanin hul”, i en evig søgen på et perfekt svar. Nogle mennesker er nemme at placere på vores skala og andre har mere blandede og “forvirrende” karakterstika, især hvis man ofte ændrer udseende og hårfarve, som kan være med til at give forskellige resultater. I sidste ende skal farve analyse være et sjovt og befriende redskab der hjælper dig med, at bruge farver mere målrettet; det skal ikke være forvirrende og begrænsende.

Tone system vs. Sæson system

Nogle kunder er nysgerrige på at vide hvad deres farve type er i forhold til Sæson Systemet når de har fået analyseret deres farve type hos mig. Eftersom jeg arbejder med Tone Systemet så gør jeg opmærksom på, at dette ikke er muligt. Selvom systemerne har ligheder er de også vidt forskellige.

Refusion og annullering

Efter afholdelse af en konsultation er refusion og tilbagebetaling ikke muligt, som det femgår af mine generelle betingelser. Refusion tilbydes kun ved vurdering af den enkelte sag.

Fysisk konsultation: ønsker du at afbestille din konsultation bedes du gøre detsenest 24 timer før konsultationens start, da du ellers vil blive opkrævet 50% af konsultationens pris. Hvis du udebliver uden at give besked i tide, vil du blive opkrævet 100% af konsultationens pris.

Virtuelle konsultationer: ønsker du at afbestille din virtuelle farve analyse, bedes du gøre detteinden for 24 timer efter booking. Refundering vil herefter ikke være muligt.

virtuel farve analyse (email session)

(bookinger fra hele verden – læs venligst disclaimeren ovenfor inden booking!)

hvorfor vælge den virtuelle konsultation?

Denne løsning er perfekt til dig, der er tidspresset og som ikke har mulighed for, at få en fysisk konsultation hos mig. It is based on email correspondence so we won’t have to meet at a specific time; rather you can fill out the questionnaire and send me your photos at a leisurely pace from the comfort of your home. Konsultationen er baseret udelukkende på mail korrespondence, så derfor er hverken du eller jeg bundet af, at vi skal mødes p et specifikt tidspunkt; du kan sende mig svaret på dit spørgeskema samt de efterspurgte billeder i dit eget tempo når det passer dig, og fra komforten i det eget hjem.

Med den virtuelle farve analyse sender du mig blot en håndfuld velbelyste billeder af dig selv (en guide vil være inkluderet i bekræftelses-e-mailen, når du booker, men du kan tage et kig på den generelle guide her), og jeg vil derefter bruge dem til at definere din dominante farvetype. Indenfor 5 hverdage vil du modtage din digitale farve guide.

Denne type analyse er ikke lige så kompleks som mine andre løsninger, men den giver dig alligevel en masse værdifuld information – så du kan komme godt i gang, hvis du ikke har nogen idé om, hvilke farver der passer bedst til dig.

*Bemærk venligst at virtuel analyse ikke inkluderer sekundære og tertiære karekteristika, da vi i de fleste tilfælde vil skulle mødes ansigt til ansigt for at kunne finde disse. Læs mere i sektionen ovenfor.

BOOK SOM GRUPPE OG JEG KOMMER TIL DIG!

Spar tid og penge ved, at booke som gruppe! Jeg pakker mine konsultationsredskaber og kommer til dig. Denne mulighed er perfekt til vennegrupper, polterabend, baby shower, virksomhedsarrangementer eller lignende.

Læs mere HER.

fysiske farvekonsultationer

(foregår i mit studie i Aabenraa – læs venligst disclaimeren ovenfor før booking)

Selvom de virtuelle konsultationer er super, især hvis du ikke har mulighed for at besøge mig (eller nogen af mine Colour Me Beautiful-kolleger) personligt, er der ingen tvivl om, at den absolut bedste oplevelse med farveanalyse opnås via de fysiske konsultationer, jeg tilbyder i mit studie.

Under disse konsultationer draperes alle dine vidunderlige farver direkte under din hage, så du med det samme kan se den indflydelse, de har på dit ansigt, udseende og hvilken fornemmelse farven giver dig i kroppen. Dette er en fantastisk mulighed for at opdage nogle nye farver, du ellers ikke ville have tænkt på at bruge før; faktisk svæver de fleste af mine kunder på en lille sky af selvtillid, efter at de har haft en personlig konsultation i mit studie!

*Jeg bruger delvist produkter fra Colour Me Beautiful‘s egen serie. Makeuppen er produceret i Europa og er ikke testet på dyr. Nogle produkter indeholder parfume. Læs mere HER. Jeg bruger også makeup fra RMS, Gosh og Ilia. Genovervej makeup sessionen hvis du lider af allergi eller har meget følsom hud.

Opfølgende konsultation (virtuel)

*skal bookes indenfor 6 måneder efter din første konsultation (herefter udløber tilbuddet)

Den opfølgende konsultation er specielt designet til kunder, der tidligere har fået en farveanalyse af mig. Det er helt naturligt, hvis du støder på nogle uventede udfordringer eller spørgsmål, når du begynder processen med at udvikle din stil og afprøver din farvepalet; og denne session er designet til at hjælpe dig med at komme tilbage på sporet, hvis du føler dig lidt fastlåst. Jeg svarer også gerne på eventuelle spørgsmål, der kan være opstået, siden vi sidst talte sammen.

 

MØD DIN STYLE COACH

Hej, jeg er Signe!

Jeg er tidligere modedesigner og certificeret stilcoach og farvekonsulent. USE LESS er en personlig styling-service inden for slow fashion. Siden 2015 har jeg hjulpet folk med at iføre sig det rigtige tøj, vinke farvel til fast fashion og sige hej til en langtidsholdbar stil, der får dem til at stråle både indefra og udvendigt. Jeg lever et stille og roligt liv. Omdrejningspunktet for alt hvad jeg gør er, at forpligte mig til de vigtigste ting i livet uden at være bange for at gå glip af noget.