FARVE ANALYSER FOR GRUPPER

Book som gruppe og spar kørslen til mit studie!

 

(Tilbydes indenfor Danmarks grænser)

Spar resjen til mit studie ved, at booke som en gruppe! Jeg pakker mit konsultations-grej og kommer til dig. Denne mulighed er perfekt til vennegrupper, polterabend, baby shower, virksomhedsarrangementer eller lignende. Læs videre for at lære mere.

For bookinger kontakt bookings@uselesswardrobe.dk

FARVE ANALYSE FOR GRUPPER

3 grunde til, at booke som gruppe

Farveanalysen hjælper med at træffe smartere, langsigtede garderobebeslutninger. Det er en måde at sikre, at de farver du ifører dig, får dig til at føle dig godt tilpas og ikke mindst se fantastisk ud. iføre dig farver fordi du endelig ved hvordan du kan bære dig ad. Alle kan bære alle farver. Men farvens nuance og hvordan du bruger den, kan have stor indflydelse på dit udseende, om du føler dig godt tilpas, samt hvordan du opfattes af andre og det gælder uanset om du foretrækker neutrale farver eller de mere stærke af slagsen.

Det er vigtigt at understrege, at personlige præferencer spiller en stor rolle i dine tøjvalg, og farveanalyse er bare ét redskab til at hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger. I sidste ende handler det om at finde en balance mellem dine foretrukne stilarter og de farver, der fremhæver dine naturlige træk.

01 Få en sjov oplevelse sammen

Atmosfæren i gruppe konsultationer er social, interaktiv og alle bliver involveret. Denne service er perfekt til polterabends, virksomhedsarrangementer, baby showers, som selvforkælelse til travle mødre eller ganske enkelt som undskyldning for, at samle din vennegruppe!

02
Spar tid & penge

Ved at booke sammen som gruppe får du Colour Me Beautiful oplevelsen til en favorabel pris. Jeg pakker ikke blot mine konsultationsredskaber og kommer til dig, så du sparer rejsen til mit studie. Du får også en væsentlig rabat på den enkelte analyse, sammenlignet med min sædvanlige én-til-én service.

03 Bliv genforelsket i din garderobe

Når du kender dine foretrukne farver og kombinationer, behøver du ikke længere spilde tid og penge på tøj og accessories, som alligevel ender ubrugt bagerst i dit skab.

gruppe farve konsultationer

(Tilbydes indenfor Danmarks grænser)

Rejseomkostninger kan blive pålagt prisen

  • Op til 180 km fra Aabenraa er gratis
  • Lokationer længere væk vil blive opkrævet 3,- DKK pr. km, som lægges oveni den fulde konsultations pris.
  • Bookinger på Sjælland vil blive opkrævet broafgift (395,- DKK).

***Alle priser er inkl. moms.

 

gruppe vs. enkelt konsultationer

er der forskelle?

Udover fordelene listet ovenfor (spar tid, penge og få en sjov oplevelse sammen!), så er gruppe konsultationerne en skøn måde, at opnå mere selvtillid til at gå i farver. Der er dog et par forskelle på formatet på gruppe og enkelt konsultationer:

  • Begge konsultationer inkluderer en nøjsom analyse af din farve type, samt et personligt farve hæfte som matcher dine unikke træk.
  • Enkelt konsultationer inkluderer “drapering” af alle 42 farver fra din palet. Det betyder, at du får lov til at prøve alle farverne i paletten på. Denne konsultation alene tager 1,5 time.
  • Gruppe konsultationer inkluderer ikke fuld drapering af alle farver (da dette vil tage for lang tid), men vi vil dog håndplukke nogle enkelte farver fra din palet som du kan få lov at prøve af, som en “light” udgave af den fulde drapering. Herefter kan du jo så naturligvis udforske din palet på egen hånd. Denne konsultation tager 2-3 timer afhængig af størrelsen på gruppen.

Læs mere om enkelt konsultationer HER.

SPRED KÆRLIGHEDEN

det siger mine kunder

Det er næsten en måned siden, vi mødtes, og jeg kan ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er for, at du gav mig den indsigt, jeg havde brug for. Siden vi mødtes, har jeg genskabt fantastiske outfits. Jeg føler mig godt tilpas. En ny mig er blevet født.

Triana
Kunde, virtuel stil analyse

Signe hjalp mig med at finde ind til kernen i min stil, og på ingen tid sammensatte hun en masse nye outfits med tøj, som hun fandt i min garderobe. Jeg har ting i min garderobe, som jeg ikke har brugt i årevis, men som nu er blevet mine nye favoritter. Jeg har lært at sammensætte dem på den rigtige måde – jeg havde aldrig troet, at det var muligt!

Arlen Aguilar
Kunde, stil analyse

Jeg bookede en session som en slags nytårsgave til mig selv, og det var alle pengene værd. Da vi gennemgik min farvetype, faldt tiøren ligesom. Jeg føler mig meget mere selvsikker nu, eftersom jeg tidligere har været ret usikker på, hvilke farver og kombinationer, der fungerede bedst for mig. Det, at definere min stil og gennemgå min garderobe har også virkelig givet mig klarhed over, hvordan jeg skaber outfits, så jeg føler mig både godt tilpas og chik. Jeg er sikker på, at denne session vil hjælpe mig med at opnå en stil, der viser, hvem jeg er. Tusind tak Signe!

Hannah Lobb
Kunde, virtuel stil- og farveanalyse

MØD DIN STYLE COACH

Hej, jeg er Signe!

Jeg er tidligere modedesigner og certificeret stilcoach og farvekonsulent. USE LESS er en personlig styling-service inden for slow fashion. Siden 2015 har jeg hjulpet folk med at iføre sig det rigtige tøj, vinke farvel til fast fashion og sige hej til en langtidsholdbar stil, der får dem til at stråle både indefra og udvendigt. Jeg lever et stille og roligt liv. Omdrejningspunktet for alt hvad jeg gør er, at forpligte mig til de vigtigste ting i livet uden at være bange for at gå glip af noget.