STYLING SERVICES

gør din garderobe til en sand reflektion af den du er

Afslappet, klassisk, rå, romantisk, enkel, kreativ…. Måske er du stødt på lignende betegnelser som en måde, at beskrive visse stilarter og typer af tøj. Men vidste du, at du kan bruge disse betegnelser og kodeord til, at analysere din egen stil? Og at du kan tilføje (eller endda fjerne) ord, hvis du ønsker at ændre den måde andre mennesker opfatter dig på? Den er god nok. Dette er ikke blot med til, at sikre mere præcise tøjvalg, det er tilmed en måde at sætte dig selv fri fra hurtigt-skiftende trends, og i stedet fokusere på langtidsholdbare og velovervejde tøjvalg for DIG.

ØG DIN SELVTILLID – OG NÅ LÆNGERE MED MINDRE

2024 ÆNDRINGER

På grund af en øget interesse for mine virtuelle farve- og stylingtjenester og for at sikre kalendertilgængelighed, vil min virtuelle stilanalyse (tidligere kendt som mine virtuelle garderobeanmeldelser) ikke længere være tilgængelig for 1:1/Zoom-reservationer, men vil i stedet blive udført i e-mail-format. Dette vil ikke kun give mig mulighed for at tage flere kunder ind, det gør også konsultationen mere fleksibel, da du ikke behøver at møde mig på et bestemt tidspunkt. Alle stil analyser inkluderer en personlig styling-PDF for at sikre det fulde udbytte af konsultationen, selvom vi ikke kommer til at tale 1:1. For personlige konsultationer se da venligst mine fysiske muligheder, som udføres i mit studie i sønderjylland.

Tak for din forståelse og støtte ❤

Et skab fuld af tøj men ingenting at tage på?

En stil analyse kan være et værdifuldt redskab i forskellige aspekter af dit liv, herunder mode, kommunikation og selvbevidsthed. Det handler om at finde en balance mellem sin personlige stil og dét, at føle sig selvsikker med sine tøjvalg. Når du booker en stil analyse hos mig inkluderer den en række skræddersyede anbefalinger, kodeord og idéer baseret på dine unikke krav og ønsker. Når du investerer i en professionel stil analyse er det en investering i dig selv , fordi du opnår en dybere forståelse for dine egne præferencer og får det meste ud af din nuværende garderobe. Samtidig får du professionelle råd og vejledning i, hvordan du kan opbygge en garderobe der i sandhed afspejler din personlighed og dine mål.

01 VÆLG KONSULTATIONS TYPE

Baseret på dit budget, lokation og ønsker

02 BOOKING BEKRÆFTELSE & FORBEREDELSE

Once your booking is complete, you will receive an email with a stylecard questionnaire and other important information you need in order to prepare for our session. Når din booking er gennemført, vil du modtage en e-mail med et spørgeskema og andre vigtige oplysninger, som både du og jeg skal bruge, for at vi begge kan forberede os til mødet.

03 EFTER KONSULTATIONEN

Efter vores konsultation laver jeg en styling PDF til dig, som fungerer som dit helt eget stil “kompas”. Den indeholder alt det materiale vi gennemgår sammen under konsultationen.

MØD DIN STYLE COACH

Hej, jeg er Signe!

Jeg er tidligere modedesigner og certificeret stilcoach og farvekonsulent. USE LESS er en personlig styling-service inden for slow fashion. Siden 2015 har jeg hjulpet folk med at iføre sig det rigtige tøj, vinke farvel til fast fashion og sige hej til en langtidsholdbar stil, der får dem til at stråle både indefra og udvendigt. Jeg lever et stille og roligt liv. Omdrejningspunktet for alt hvad jeg gør er, at forpligte mig til de vigtigste ting i livet uden at være bange for at gå glip af noget.

SPRED KÆRLIGHEDEN

det siger mine kunder

Jeg havde en helt igennem fantastisk stil analyse hos Signe. Jeg elskede alt den information hun gennemgik omkring farve analysen, og det var sjovt at se farverne “in action”. Jeg føler mig super inspireret til, at prøve mine nye farvekombinationer som “warm” farve type. Signe gav nogle gode stylingtips, og jeg var imponeret over de mange forskellige outfits hun kunne sammensætte – bare med de få ting, jeg havde med. Jeg forlod studiet og følte mig inspireret, og kan ikke vente med at lege videre med min stil. Det bedste var, at alle farverne og de sæt vi fandt på føles helt igennem som “mig”. Jeg modtog en gennemarbejdet opfølgnings PDF med nogle konkrete shoppingforslag, og et meget nyttigt resumé af vores møde. Signe’s studie har en skøn atmosfære og alt i alt havde jeg en dejlig oplevelse. Tusind tak!

Hannah
Kunde, 1:1 stil analyse – deluxe

 

Det er næsten en måned siden, vi mødtes, og jeg kan ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er for, at du gav mig den indsigt, jeg havde brug for. Siden vi mødtes, har jeg genskabt fantastiske outfits. Jeg føler mig godt tilpas. En ny mig er blevet født.

Triana
Kunde, virtuel stil analyse

Jeg vil bare sige tak for alt din hjælp. Jeg havde bryllupsfester og rejser at se frem til, og nu er selv hverdagen blevet bedre på grund af dig! Som 61-årig føler jeg endelig, at jeg har fundet min “bane”. Det er blevet sjovere at planlægge outfits. Jeg føler mig heller ikke længere stresset over, hvordan jeg skal klæde mig. Nu kan jeg bare nyde livet og hvile i den jeg er.

Polly Menaker
Kunde, virtuel stil analyse

 

Oplevelsenmed din virtuellestil og farve analyse & colour analysis var at metoden var venlig og fleksibelpå en måde hvor jeg slet ikke føler mig dastlåst eller forvirret, selv efter at have modtaget alt den information.Og jeg føler ikke at jeg behøver at være andre end mig selv.Jeg ser frem til at udforske mig selv mere i år, fremfor at forsøge at være en “fantasi” udgave af mig selv. Tak for at være sådan en skøn guide!

Kat Wallace
Kunde, virtuel stil- og farve analyse

 

virtuel stil analyse (email session)

(bookinger fra hele verden)

bekvem og effektiv stil vejledning

 

En virtuel stil analyse kan udføres fra komforten af dit eget hjem, hvilket giver et privat rum til selvrefleksion og udforskning af din personlige stil uden behov for ansigt-til-ansigt interaktioner. Ekspres stil analysen giver dig et skræddersyet sæt anbefalinger, nøglerod og guidede ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din nuværende garderobe – eller udvikler den yderligere, hvis forandring er det, du leder efter.

fysiske konsultationer

Pak et uddrag af dit mest brugte tøj, sko og accessories i en lille kuffert, og mød mig i mit studie i Aabenraa, sønderjylland, til en stil analyse! Selvom jeg elsker fleksibiliteten og bekvemmeligheden ved virtuelle analyser, så kan de aldrig helt konkurrere med de konsultationer, hvor vi mødes ansigt til ansigt. Især hvis du går med den fulde 360-graders Stil Analyse DELUXE, der også inkluderer en farveanalyse; at være i stand til rent faktisk at “prøve” dine farver i det virkelige liv, mens vi gennemgår dem, er en øjenåbnende oplevelse uden sammenligning!

Sammen tager vi et kig på dit mest brugte tøj, som hjælper med at afdække hvilke nøglekomponenter der er vigtige for dig og din stil identitet. Om du er tilfreds med din nuværende garderobe eller ej; der er en grund til, at du rækker ud efter bestemte stykker tøj i din garderobe igen og igen, så det er her, vi skal starte! Når analysen er færdig får du en række skrædderyede forslag til, at bygge en velafrundet garderobe og samtidig får du vejledning i eventuelle “huller”, altså nye køb, der kan løfte og forbedre din stil baseret på dine specifikke behov. Du vil også modtage en liste over “hjemmeopgaver” samt en PDF-præsentation af alt, hvad vi gennemgår i løbet af konsultationen, så du kan implementere de værktøjer og retningslinjer du får, når du kommer hjem.

Hvis du ikke har mulighed for at møde mig personligt, henviser jeg til mine virtuelle services ovenfor

Opfølgende konsultation (virtuel)

*skal bookes indenfor 6 måneder efter din første konsultation (herefter udløber tilbuddet)

Den opfølgende konsultation er specielt til kunder, der har arbejdet med mig tidligere. Det er kun naturligt, at du måske løber ind i nogle uventede udfordringer eller spørgsmål, når du begynder at dykke ned i din stil. Denne konsultation er beregnet til, at hjælpe dig med at komme videre hvis du føler dig lidt fastlåst, eller blot besvare spørgsmål der måtte være opstået, siden vi sidst talte sammen.

KONTAKT MIG

har du yderligere spørgsmål?

er du usikker på hvilken konsultationstype du skal vælge? Send mig en mail og jeg vil hjælpe dig med, at vælge hvilken af mine konsultationstyper der ville give bedst mening for dig, at investere i.