MØD DIN STYLE COACH

dejligt at møde dig – jeg hedder Signe

Jeg er tidligere tøjdesigner der i dag arbejder som certificeret stil coach og farvekonsulent. USE LESS er en personlig styling-service inden for slow fashion. Siden 2015 har jeg hjulpet mine følgere verden over med, at tage bedre tøjvalg, sige farvel til hurtigt passerende trends og skifte forkus til holdbar, personlig stil som får det bedste frem i dig. Jeg lever et stille og roligt liv. Omdrejningspunktet for alt hvad jeg gør er, at forpligte mig til de vigtigste ting i livet uden at være bange for at gå glip af noget.

VELOVERVEJET UDVIKLING AF DIN PERSONLIGE STIL

REDUCE. REWEAR. RELOVE.

drømmen om en bedre fremtid for modebranchen

Alle fortjener at føle sig smukke i sit tøj! Det er den sande kraft der ligger bag personlig stil. At investere i din garderobe og dig selv handler ikke nødvendigvis om at købe mere nye tøj; det, du leder efter, er muligvis allerede lige foran dig. Min mission er at hjælpe dig med, at øge din selvtillid omkring din personlige stil, og nå længere selv med mindre.

ET PAR FACTS

MASSER AF GRATIS STYLING TIPS UGENTLIGT PÅYOUTUBE & INSTAGRAM

OVER 200 TILMELDTE PÅ MITCAPSULE WARDROBE MASTERCLASS

BOOKINGER FRA HELE VERDEN INDENFORSTYLING OGFARVEKONSULTATIONER

01 BÆREDYGTIG MODE IFØLGE MIG

Mit mantra er “reduce, rewear, relove” (reducér, ifør dig igen, elsk igen) Brug først og fremmest hvad du allerede har, tag bedre, mere langsigtede beslutninger når du køber nyt – og pas på dit tøj så det holder længe.

02 MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet Designteknolog med en bachelor i kommunikation & medie startegi. I 2020 blev jeg certificeret stil coach via Stylewise Academy og i 2021 certificeret farve konsulent gennem Colour Me Beautiful.

03 BONUS FACTS

Jeg bor i en lille by i sønderjylland med min partner gennem 15 år, vores smukke datter og vores lille hund.

IDEOLOGI

PERSONLIG STIL

SELVUDTRYKKELSE

SELVTILLID

SLOW FASHION

INKLUSIVITET

capsule wardrobe masterclass

Opnå den stil selvtillid du fortjener – fra komforten i dit eget hjem! Mit capsule wardrobe masterclass er dedikeret til dig, der ønsker at opbygge en funktionel, ogstil-fuld garderobe hvor velovervejet forbrug og glæden ved at bruge (og genbruge!) dit tøj kommer i første række

Flere ressourcer

BLOGGEN