Farvepaletter

skræddersyede farvepaletter

Særligt tilbud til klienter og masterclass elever

farvehæftet

Er du klar til, at investere smartere i din garderobe? Undgå at føle dig overvældet af farvevalg med dit helt eget farvehæfte, som indeholder op til 42 af dine bedste farver. De indfarvede stofprøver præsenteres i et kompakt hæfte, som du let kan tage med dig i tasken når du shopper nyt tøj og makeup. Du har derfor altid en guide med dig lige ved hånden, så du undgår fejlkøb fremadrettet!

Det får du med:

  • Op til 42 forskellige farveprøver (priser fra 440,- til 510,-)
  • Farver der passer til din farvetype, som vil booste din selvtillid
  • En kort beskrivelse af din farvetype og hvordan du bedst kombinerer dine farver.

skræddersyede farvepaletter

sådan bestiller du

Dette er et tilbud udelukkende for klienter og masterclass elever. Har du endnu ikke gennemført mit masterclass kan du købe adgang her – eller du kan booke mig til en fuld farvekonsultation her. Har du tidligere fået en farveanalyse af mig og valgte du på daværende tidspunkt ikke, at investere i hæftet, så er dette tilbud også til dig.


MERE OM FARVEPALETTERNE

01

kontakt mig

Send mig en mail på hello@useless.dk med “farvehæfte bestilling” i emnefeltet. Når jeg har modtaget din forespørgsel vil du få tilsendt et betalingslink. Vær venligst opmærksom på, at eftersom pakken sendes fra England kan et mindre toldgebyr forekomme.

02

Få bekræftet din farvetype

For et gebyr på kun 75,- kr. tilbyder jeg, at bekræfte din farvetype for dig (kun relevant for masterclass elever, eftersom farvekonsultationer giver det rigtige resultat med det samme). Ønskes dette sørg da for, at inkludere 2-3 billeder af dig selv (taget i naturligt dagslys) i samme email.

03

Adgang til et hemmeligt Pinterest board.

Mangler du inspiration til hvordan du kan bære dine farver så lad mig venligst vide i samme email, om dette også er noget du er interesseret i (husk at sende mig den korrekte email du bruger til Pinterest).

At booke denne session var en gave til mig selv i starten af året, og det var hver eneste krone værd. Da vi gennemgik min farvetype fik jeg en aha-oplevelse og jeg føler mig meget mere selvsikker nu, eftersom jeg før var ret forvirret over hvilke farver og kombinaitoner der var bedst til mig. At få defineret min stil-profil og få gennemgået min garderobe har virkelig også givet mig mere klarhed omkring hvordan jeg sætter mit tøj sammen, så jeg både føler mig lækker og godt tilpas. Sidstnævnte vil især hjælpe mig med, at klæde mig på på en måde der virkelig udtrykker den jeg er. Tusind tak Signe!

Hannah Lobb
Hannah LobbKlient, virtuelt garderobetjek & farveanalyse

Signe’s virtuelle garderobetjek er en fantastisk måde at anskue sin garderobe på, og se den med nye øjne. Hendes konsultation var grundig, lærerig og sjov på samme tid. Hun har en evne til at style tøj du allerede har på nye, inspirerende måder samtidig med hun giver simple tips til hvad du kan investere i fremadrettet. Altsammen på en måde der sikrer at der er en sammenhæng, så tøjet ikke ender ubrugt bagerst i skabet. Jeg vil anbefale hendes garderobetjek til alle der har masser af tøj, men “intet at tage på”.

Sharon Stanley
Sharon StanleyKlient, virtuelt garderobetjek

Jeg startede på nyt job for 2 uger siden, og jeg følte mig super selvsikker i alle mine outfits! Jeg har stadig et par enkelte ting på min ønskeliste, men det var så meget nemmere for mig at sammensætte nye sæt og især gør det lidt mere lækkert med eksempelvis et ur eller nogle smykker.

Christa De Ridder
Christa De RidderKlient, virtuelt garderobetjek

Signe hjalp mig med at finde tilbage til kernen af min stil, og på ingen tid fandt hun på en masse nye outfits blot ved at bruge tøj jeg allerede har. Jeg har tøj i skabet jeg ikke har brugt i flere år, som nu er blevet “nye” favoritter blot ved at style dem på den rigtige måde – det havde jeg aldrig troet, var muligt!

Arlen Aguilar
Arlen AguilarKlient, garderobetjek