IMPROVED CASPULE WARDROBE MASTERCLASS – NOW OPEN FOR SIGNUPS!

skræddersyede farvepaletter

Særligt tilbud til klienter og masterclass elever

farvehæftet

Er du klar til, at investere smartere i din garderobe? Undgå at føle dig overvældet af farvevalg med dit helt eget farvehæfte, som indeholder op til 42 af dine bedste farver. De indfarvede stofprøver præsenteres i et kompakt hæfte, som du let kan tage med dig i tasken når du shopper nyt tøj og makeup. Du har derfor altid en guide med dig lige ved hånden, så du undgår fejlkøb fremadrettet!

Det får du med:

  • Op til 42 forskellige farveprøver (priser fra 440,- til 510,-)
  • Farver der passer til din farvetype, som vil booste din selvtillid
  • En kort beskrivelse af din farvetype og hvordan du bedst kombinerer dine farver.

skræddersyede farvepaletter

sådan bestiller du

Dette er et tilbud udelukkende for klienter og masterclass elever. Har du endnu ikke gennemført mit masterclass kan du købe adgang her – eller du kan booke mig til en fuld farvekonsultation her. Har du tidligere fået en farveanalyse af mig og valgte du på daværende tidspunkt ikke, at investere i hæftet, så er dette tilbud også til dig.

01

kontakt mig

Send mig en mail på hello@useless.dk med “farvehæfte bestilling” i emnefeltet. Når jeg har modtaget din forespørgsel vil du få tilsendt et betalingslink. Vær venligst opmærksom på, at eftersom pakken sendes fra England kan et mindre toldgebyr forekomme.

02

Få bekræftet din farvetype

For et gebyr på kun 75,- kr. tilbyder jeg, at bekræfte din farvetype for dig (kun relevant for masterclass elever, eftersom farvekonsultationer giver det rigtige resultat med det samme). Ønskes dette sørg da for, at inkludere 2-3 billeder af dig selv (taget i naturligt dagslys) i samme email.

03

Adgang til et hemmeligt Pinterest board.

Mangler du inspiration til hvordan du kan bære dine farver så lad mig venligst vide i samme email, om dette også er noget du er interesseret i (husk at sende mig den korrekte email du bruger til Pinterest).