HVORDAN JEG ARBEJDER

Kære mærke

Interesseret i at arbejde sammen med mig?
Her er nogle ting, du bør vide om, hvordan jeg arbejder, før du kontakter mig.

Bæredygtighed, inklusion og etisk praksis er et must for mig.
Jeg ønsker at bidrage til en grønnere, venligere, mere miljøbevidst og inkluderende mode- og livsstilsindustri. Hvis dit brand ikke har en klar vision om nogen af ​​disse ting, og medmindre etisk praksis er en kernedel af din forretningsmodel, bliver vi sandsynligvis ikke et godt match.

Vær opmærksom på, at jeg kan stille dig uddybende spørgsmål om, hvad du præcist gør for at følge med i disse øvelser; for eksempel. ting som produktion og materialer, men også hvis du sørger for, at inklusion, tilgængelighed og repræsentation er i højsædet i din organisation såsom:

  • Viser du aktivt underrepræsenterede grupper på dine sociale feeds og i kampagner?
  • Hvordan sikrer man mangfoldighed under arrangementer, paneldebatter, presseture mm.?
  • Hvordan sikrer du diversitet i din organisation?
  • Hvilket anti-racisme arbejde laver du/har du aktivt?
  • Har du nogen bæredygtighedsrapporter, 3. parts certificeringer eller lignende knyttet til dit arbejde, som kan bevise din indsats?

Jeg siger generelt nej tak til gaver af enhver art.
Mit arbejde er ikke gratis. I en situation med ”intet budget til online markedsføring” vil jeg hellere, at du kontakter mig og blot gør mig opmærksom på dit brand, så jeg kan støtte dig med mine egne penge, end at tilbyde et arbejde-for-gave-samarbejde.

Som dansk statsborger er jeg forpligtet til at betale skat af alle freebies, jeg måtte modtage og beholde gennem mit arbejde, så det er på alle måder en meget uholdbar måde at drive forretning på for mig. Hvis du alligevel ønsker at sende mig noget, skal du vide, at jeg på ingen måde lover dig at lave noget indhold om dit produkt.

Stadig interesseret? FANTASTISKE
Du kan kontakte mit ledelsesteam på:

useless@sixteenth.co

https://seoroom.dk/keep-your-foot-on-the-gas/