OUTFIT

Jul 16, 2015 | Style | 0 comments

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

cropped trousers/ASOS (similar HERE) – shoes/ASOS (HERE) – top/H&M (similar HERE) – blazer/Vero Moda Exclusive (similar HERE) – bag/Adax (HERE) – sunglasses/Ray Ban Erika (HERE)

Jeg bor seriøst i disse bukser lige nu, og har haft dem på mere eller mindre hver dag den sidste uges tid. I et klassisk og minimalistisk outfit som dette, føler jeg mig virkelig godt tilpas, og i dag var ingen undtagelse. Man kunne have hoppet i et par kridhvide sneaks, for at give det et lidt mere sporty touch, men når jeg er i tvivl falder mit valg for det meste på et par støvler, omend de her var end smule for varme at have på i dag…

I morgen har jeg sidste dag i praktikken – og så står den ellers på ferie, og seriøs opgaveskrivning de næste par uger, inden jeg skal tilbage på skolebænken for en stund. Til september går jeg igang med at skrive bachelor, og tro det eller ej kan jeg slet ikke vente med at komme igang!  Jeg glæder mig til at få lidt ro på tilværelsen igen, efter et lidt hektisk første halvår af 2015, hvor der er sket så mange nye ting i mit privatliv. Så kan jeg koncentrere mig om min opgave og om bloggen, og generelt gå og nyde tilværelsen lidt herhjemme i huset.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like