Style: casual suit.

May 12, 2017 | Style | 0 comments

Jeg er vild med, at hoppe i et form for “suit” og for det meste bliver det parret med en hvid t-shirt og mine hvide sneakers. I dag havde jeg dog lyst til, at give det et endnu mere casual twist, ved at tage min yndlings Levi’s t-shirt på. Jeg har ikke meget tøj med rigtig farve, og denne sæson har jeg været helt vild med de små røde detaljer som denne her t-shirt.

/ I’m crazy about jumping into a form of “suit” and for the most part it’s a white t-shirt and my white sneakers i combine it with. Today, I wanted to give it an even more casual twist by putting on my favourite Levi’s t-shirt. I do not have much clothes with real color, and this season I have been loving things that just have a little red detail like this t-shirt.

Bukserne er et par af ældre dato fra H&M, som jeg selv har lagt op da jeg bedst kan lide at de er lidt cropped. Det kan jeg faktisk generelt, når det kommer til bukser og jeans, da jeg synes det er super fint og feminint, at vise lidt af sine ankler. Bare lidt koldt om vinteren selvfølgelig, så der sker det ikke helt så tit 😉

/ The pants are an older pair from H&M, which I have hemmed/taken up myself because I like that they are a bit cropped. In fact, in general, when it comes to pants and jeans, I think it’s super nice and feminine to show a little ankle. Just a bit cold in the winter of course, so it does not happen so often then 😉

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like