Style: that beige biker (and where to buy eco-friendly leather)

Apr 6, 2018 | Style | 2 comments

My favourite season is upon us; autumn is finally approaching and so today I wanted to share my autumn capsule wardrobe with you all.

Now as I’ve mentioned a couple times before, I’m no longer so concerned with restricting myself to a certain number; certainly I challenge myself because I know how much wear I can get out of less, and also the fact that I do appreciate having a smaller selection in front of me rather than an overflowing wardrobe. But I’m not too fussed about whether I end up with 33 or 45 items anymore. What’s important here is that I feel excited about what I have available in front of me and that I’m actually able to wear these pieces for the coming season. The style is kept casual, classic and edgy so staying true to form here, staying true to my style keywords. 

DK: Min yndlingsårstid er over os; efteråret nærmer sig endelig, så i dag vil jeg gerne dele min efterårs capsule med jer.

Som jeg har nævnt et par gange før, så bekymrer jeg mig ikke længere så meget om at begrænse mig selv til et helt specifikt antal stykker tøj og sko; selvfølgelig udfordrer jeg mig selv fordi jeg ved, hvor meget jeg kan få ud af færre ting, og jeg sætter også meget mere pris på at have et mindre udvalg foran mig i stedet for en overfyldt garderobe. Men jeg går ikke længere så meget op i om jeg ender med 33 eller 45 stykker. Det vigtige her er at jeg føler mig begejstret for hvad jeg har til rådighed foran mig, og at jeg faktisk kan bruge det her tøj i den kommende sæson. Stilen er holdt afslappet, klassisk og rå, så jeg holder mig tro mod mine stilistiske kodeord her.

how to build a capsule wardrobe

Don’t like wearing neutrals? Not into the stereotypical *minimalist* looking wardrobe? Don’t like wearing blazers and classic shirts? Well, what if I tell you  that a capsule wardrobe is not about following a predefined checklist? I’ll teach you how to reimagine and succeed with the capsule wardrobe concept – in a way that aligns with your authentic self.

benefits of a capsule wardrobe

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.