Styling white jeans for autumn & winter.

Oct 24, 2017 | Style | 0 comments

/ It may come as no surprise that I love styling white jeans no matter what time of year it is. Many people think that white jeans belongs to spring and summer, but I don’t agree at all. My white jeans are part of my all-year-basics, and I love styling them with all my dark autumn-coloured items! I think they brighten up my looks really well. Of course they are not the most practical item during this time of year; just to mention a few scenarios you should avoid is walking the dog and running through dirty puddles on the sidewalk. So just let the white jeans rest on these days, okay? BUT on ordinary days at the office or beautiful sunny (and dry) autumn days, the white jeans are a winner in my opinion!

Det er ingen hemmelighed, at jeg er kæmpe fan af hvide jeans uanset årstiden. Mange mener, at hvide jeans hører til forår og sommer, men dér er jeg slet ikke enig. Mine hvide jeans er en del af min helårs garderobe, og jeg elsker at style dem med flotte efterårsfarvede items! Jeg synes de lyser mine outfits så fint op i denne mørke, kolde tid. De er selvfølgelig lidt mere upraktiske på denne årstid; jeg nævner gerne gåture med hunden, beskidte vandpytter og sne der er blevet til mørkt sjap på fortovet, som de største fjender i denne sammenhæng. Lad lige de hvide jeans blive hjemme i skabet i disse situationer. MEN, på helt almindelige dage på kontoret eller solskinsrige og tørre efterårsdage er de altså ganske passende!

Adlinks

 

/ I like styling my white jeans with more heavy autumn and winter pieces like my brown jumper, a pair of great boots and a heavy wool coat which is probably my best tips styling-wise. I would love to add this pair (adlink) from Everlane to my wardrobe as soon as the ones I have are done! The white jeans I have are quite worn out despite the fact that they are only one year old. The material is just too thin and stretchy. Through time I’ve really fallen more and more in love with a more oldschool heavy jeans quality without too much stretch, which is one of the design features in the jeans collection from Everlane. I could imagine that they are similar to my good old vintage pair of Levi’s 501 jeans, that are also made in this very durable and heavy jeans quality that just becomes more and more beautiful through time!

Jeg styler gerne mine hvide jeans med lidt mere efterårsagtige items, som fx min brune strik fra Gestuz, et par støvler, en tung frakke eller andre elementer der virkelig understreger årstiden, hvilket nok er mit bedste styling tip. Jeg drømmer virkelig om på sigt, at tilføje dette (adlink) par fra Everlane til min garderobe! De jeans jeg har nu er ved at være godt slidte, til trods for at de kun er lidt over et år gamle. Materialet er bare lidt for tyndt og stretchy. Med tiden er jeg blevet mere forfalden til de helt klassiske jeans der ikke er for tynde og uden alt for meget stretch, hvilket er ét af hovedelementerne i Everlane’s jeans kollektion. Jeg forestiller mig det må være lidt samme kvalitet som mine elskede vintagejeans fra Levi’s, der jo også er i det her ret kraftige og yderst holdbare materiale, der kun bliver smukkere med tiden!

/ The type of jeans I usually go for are straight leg jeans (preferably cropped or with a raw hem) or boyfriend jeans. I’ve also recently started liking skinny jeans again, but when it comes to white jeans I definitely prefer the ones that are not skin tight all the way down and it’s also a must with pockets on the butt (again, another thing my own white jeans are missing. It just doesn’t do my butt any good with the missing pockets!). I think this fit suits most body types really well! White jeans that are more off-white than bright white are also a huge favourite of mine.

Den type jeans jeg generelt typisk går efter er straight leg jeans (gerne cropped eller med afklippede ben) eller boyfriend jeans. Jeg er egentlig begyndt at tø lidt op på skinny jeans igen, men når det kommer til hvide jeans er jeg klart mest fan af dem, der ikke sidder alt for stramt hele vejen ned ad benet og så skal de helst have lommer bag på (endnu en ting mine egne mangler – det gør altså BARE ikke noget godt for bagdelen!). Det synes jeg personligt klæder de fleste rigtig godt! Hvide jeans der er mere off-white end kridhvide er også virkelig en favorit!

Adlinks

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like