Your cheat sheet to scandi chic style.

May 9, 2018 | Style | 0 comments

I’m pretty sure many of you guys are just as in love with Scandinavian style as I am. I’m very proud of my Danish roots, and if I ought to say so myself I think Scandinavian women are experts in dressing well. Therefore I thought I wanted to give you guys some tips on how to achieve that Scandi Chic style yourself! I’ve made the video down below with 6 tips you can try to dig into if you want to master this way of dressing even more. I’ll be sharing some of my favourite Scandi chic style icons, favourite brans, something about the importance of quality above quantity (aka sustainable fashion!) and then of course a couple of more on-hands styling tips. Besides that you can use the overview above as kind of a guideline – or a cheat sheet if you will – and besides that I’ll recommend you to check out my guide on how to find your style HERE and how to build the perfect basic wardrobe HERE. The important thing is that YOU feel amazing, so you can pick and choose between all my tips, so that it fits your own preferences. Enjoy babes!

Jeg er ret sikker på I er mange derude, som er lige så glade for Skandinavisk stil generelt, som jeg er. Jeg er stolt af mine Danske rødder, og hvis jeg selv må sige det, så synes jeg Skandinavere er umådeligt gode til, at klæde sig godt på. Derfor tænkte jeg, at jeg ville give mit bud på hvordan du selv opnår den her Scandi Chic stil! Jeg har lavet videoen nedenfor som en form for guide, med 6 tips du kan følge, for selv at komme godt igang. Jeg kommer både ind på nogle af mine favorit stilikoner inden for denne genre, yndlingsbrands, lidt om vigtigheden i kvalitet over kvantitet (og dermed en mere bæredygtig tilgang til garderoben) og så et par enkelte lidt mere konkrete styling tips. Udover det, så kan oversigten ovenfor bruges som en guideline – et lille cheat sheet om du vil – og ellers vil jeg råde dig til at følge min guide til, at finde din stil HER og hvordan du opbygger den perfekte basis garderobe lige HER. Det vigtigste er selvfølgelig at DU føler dig godt tilpas, så du kan med fordel bruge mine tips dér hvor det giver mening for dig. God fornøjelse piger!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like