Current 35 pieces

Jan 25, 2016 | 4 comments

whats in my capsule now

123456789101112131415161718192021
2223242526272829303132333435

(Vejledende)

Jeg fik ryddet ud i mit skab for en uges tid siden, og derfor er de ting jeg bruger p.t. altså overstående produkter. Jeg skriver vejledende fordi mange af produkterne er lignende dem jeg ligger inde med, men det er ikke 100% de samme. Den opmærksomme læser vil se, at jeg har 35 produkter lige nu, og ikke 37 som jeg ellers foreskriver i min guide. Det er en fint eksempel på, at 37 ikke nødvendigvis altid giver mening. Jeg kunne ikke finde mere, som jeg synes passede ind, og det er helt fint. Disse 35 stykker tøj passer sammen på kryds og tværs, og det er i denne omgang nok for mig.

Eftersom jeg er startet med denne strukturering af min garderobe midt i vintersæsonen (dec-ja-feb) så er der nogle få produkter jeg drømmer om at tilføje – Calvin Klein t-shirten og bikerstøvlerne. Disse to produkter ville jeg elske at føre med videre over i min forårs-capsule, og selvom reglerne siger INGEN shopping før de sidste to uger inden en ny sæson, så synes jeg det er svært! Især når man har erkendt, at man desværre er i besiddelse af en del “moderate” produkter. Dvs. ikke ret mange, som jeg kunne lægge i min bunke af uundværlige LOVE-it produkter, da jeg ryddede op i skabet. Men at smide det meste ud og starte forfra er heller ikke en optimal løsning, så jeg prøvede mig lidt frem og er alt i alt fint tilfreds med ovenstående resultat. Jeg giver mig selv lov til, at købe de to produkter jeg synes mangler for at skabe noget dynamik i min garderobe; en grafisk t-shirt og et par støvler med lidt mere bling end de andre jeg har. Støvlerne vil jeg finde brugt på Trendsales, for at spare lidt penge og t-shirten er på udsalg via ovenstående link. Jeg er også bare et menneske i den her proces, ik? 🙂

Det har været (og er!) en god lærestreg for mig selv, at se hvor få produkter jeg egentlig virkelig føler er mig, og det har fået mig til at indse at jeg skal være meget mere sikker, inden jeg køber noget nyt til garderoben. Jeg fandt desuden lidt for mange stribede toppe da jeg ryddede op, og selvom jeg elsker dem – ja, så blev jeg enig med mig selv om at jeg altså køber for mange af dem, for i bund og grund ligner de jo allesammen hinanden… Som sagt, så er min nuværende garderobe lidt plain, og selvom jeg elsker minimalisme og simplicitet så kan en variation af produkter der viger lidt fra denne stil altså gøre rigtig meget for det samlede resultat. Fx vil bikerstøvlerne gøre det ud for sådan en afvigelse fra de andre sko jeg bruger denne sæson.Print

4 Comments

 1. Betina

  Det er altså virkelig spændende det her, og jeg overvejer om jeg endelig skulle få kastet mig ud i det også. Jeg drømmer om en lille garderobe, men jeg har virkelig svært ved at holde mig til 37 items når jeg skal sammensætte en capsule, selvom jeg går virkelig meget i det samme. Jeg tror det er et spørgsmål om at jeg er bange for at komme til at mangle noget, og det er jo fjollet, for jeg kan jo bare finde ting frem igen hvis jeg savner dem.

  Jeg kender i øvrigt godt det der med ikke at tænke mig helt om inden jeg køber noget eller at lade mig nøje, hvilket betyder at jeg ikke bliver helt glad for pågældende ting og så stadig leder efter den perfekte stribede t-shirt, sorte kjole eller whatnot. Det skal jeg blive bedre til at lade være med – på samme tid er der dog nogle ting hvor det giver god mening at have mere end 1 – f.eks. de to ting, fordi det er noget jeg bruger ofte, og fordi det, minimalisme eller ej, altså ER urealistisk at én sort kjole skal dække hele mit behov til alle anledninger og sæsoner. Glæder mig til at læse mere!

  Reply
  • signeh24

   Det med kjolen kan du have helt ret i – og man skal jo tilføje de ting, som giver mest mening for én selv og éns livsstil. Så hvis man holder meget af at gå i sorte kjoler, så skal man sørge for at tænke det med ind i sin garderobe. Jeg går personligt ikke ret meget i kjole – så derfor har jeg én favoritkjole hængende, som jeg tyer til hvis det endelig sker, at jeg får lyst til at iføre mig den. 🙂

   Jeg er glad for du finder det interessant selv at prøve kræfter med denne type strukturering af din garderobe. Hvis du kaster dig ud i det, så lad mig endelig vide hvordan det går 🙂

   Reply
 2. AM

  Jeg er lige faldet over din blog, og ville egentlig bare sige hej – såå hej 🙂 Det er superinteressant med en capsule wardrobe, og jeg glæder mig til at læse mere. ps. fedt blognavn!

  Reply
  • signeh24

   Hej med dig AM 🙂 Og velkommen til. Håber du vil finde masser af inspiration her!

   Kh Signe <3

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Spring capsule 2024 staples & outfit ideas

Spring capsule 2024 staples & outfit ideas

It’s finally warming up now in Denmark as we’re approaching April, and so I thought it was about time I did my seasonal capsule wardrobe switchover. Like I mentioned in my autumn capsule video last year, I truly feel like I’ve reached a point where I have a much...

How to find your style through the power of WORDS

How to find your style through the power of WORDS

(Post compiled using inspiration from Allison Bornstein & Alyssa Beltempo)(Scroll down for Danish) Have you ever thought about what style adjectives your personal style might be connected to? For example, relaxed, functional, smart or creative? Words are powerful,...

Makeup for soft colour types: my current faves

Makeup for soft colour types: my current faves

So, I had to re-write this post as my website recently moved and unfortunately the original post disappeared in the process! Anyway, one of the areas in which I’ve been trained when I became certified colour consultant was help my client find their best makeup...

A year with no shopping: here’s how it went

A year with no shopping: here’s how it went

Back in 2021 I decided to try a so-called fashion focused low buy challenge under the hashtag #2020wehaveplenty. The challenge itself actually went okay, but by the end of the year I remember being quite shocked of how many pieces ended up finding their way...

Slow fashion brings you more peace: here’s why

Slow fashion brings you more peace: here’s why

Fashion and psychology are connected on so many levels; not only when looking at the complexity of different societies all around the globe, but also the way we all as individuals feel when we’re dressed in clothes that are a true reflection of who we are - or who we...