IMPROVED CASPULE WARDROBE MASTERCLASS – NOW OPEN FOR SIGNUPS!

How to declutter your home (Konmari style)!


Print it and start your own home-decluttering project today!

Så blev vi langt om længe færdige, med vores oprydning herhjemme! Se videoen, og hør mere om, hvordan vi gjorde rent praktisk. Som jeg også siger i videoen, så læste jeg bogen “The life-changing magic of tidying up” af den japanske oprydningsekspert Marie Kondo tilbage i slutningen af sidste år. Jeg har lige siden jeg læste bogen været virkelig ivrig efter, at komme igang med, at rydde op herhjemme. Bogen kan virkelig anbefales! Jeg har bøjet reglerne lidt nogle steder, men ellers forsøgt at følge hendes principper til punkt og prikke, for at få succes med oprydningen – især på lang sigt, så man én gang for alle holder op med, at slæbe ting med hjem, som man ikke har brug for. Dét er også bæredygtig livsstil! Et af stederne jeg fx ikke har fulgt hendes principper, er opbevaring af tøj. Marie Kondo anbefaler, at tøjet står på række og ikke foldes sammen i bunker. Men for mig fungerer det bare bedre, at have tøjet hængende på bøjler i stedet. Jeg VED bare med mig selv, at det der med at stå og folde tøjet sirligt sammen, ikke kommer til at ske. Jo vidst kunne det godt komme til at ske, men jeg véd jeg ikke vil kunne holde det. Så her fortsætter jeg altså med mit eget system, og det fungerer perfekt for mig. Anyway – se filmen, jeg håber I bliver inspireret til selv at komme igang 🙂

/ So we finally finished our huge cleanup! Watch the video and learn more about how we did it. As I also said in the video, I read the book “The life-changing magic of tidying up” by the Japanese cleanup expert Marie Kondo last year. I have ever since I read the book been really anxious to get started, and to clean up our home. The book is highly recommended! I have bent the rules a little in some places, but otherwise tried to follow her principles in order to be successful with the clean up – especially in the long term, so that we once and for all stop, bringing things home with us, that we don’t need. That indeed, is also sustainable lifestyle! One of the places I have not followed her principles is how to store clothes. Marie Kondo recommends that the clothes stands in rows and not folded in piles. But for me, it’s just better to have clothes hanging on hangers instead. I KNOW with myself, that spending a lot of time folding my clothes nicely wont happen. It could happen, but I know I will not be able to keep it nice in the long run. So here I have in my own system, and it works perfectly for me. Anyway – watch the movie, I hope you are inspired to get started yourself 🙂

24

Leave a Comment

The Comments

 • LIVING WITH LESS
  12. March 2017

  Hej søde Signe,
  Har du ikke glemt at vedhæfte videoen? Fandt den på din youtube-kanal, men tænkte at jeg lige ville give et heads-up om, at den mangler her. KH

  • signeh24
   > LIVING WITH LESS
   12. March 2017

   Jo, du har ret! Tak 🙂

 • Nancy Madsen
  15. March 2017

  Hi Signe,
  My husband and I moved from a 3 bedroom townhouse to a two bedroom penthouse and used the Marie Kondo method. A year later we are now retiring and moving to a fifth wheel trailer. Your style and choice of wardrobe pieces are very appealing to me since our living space has forced us to get rid of 95% of our belongings. Most of it donated to women in need. Thank you for your blog.
  Nancy

 • Janna
  17. March 2017

  I love your black leather band watch, what is the brand and style or name please

 • Julie
  12. July 2017

  Hej Signe
  Jeg fandt dig på youtube af lidt omveje, da jeg så en video af Justine Leconte hvor hun nævner dig, og jeg har slugt næsten alle dine videoer siden 🙂
  Du er mega inspirende!
  Jeg er netop gået i gang med at declutter vores hjem, jeg fandt Konmaris bog på storytell, så den hører jeg nu.
  Vil bare sige tak for nogle inspirende videoer!
  Mvh Julie

  • signeh24
   > Julie
   12. July 2017

   Hej Julie 🙂 Tusind tak for din kommentar! Det gør mig SÅ glad at der også er nogle danske piger derude, som følger med her hos mig <3 Jeg hørte også Konmari's bog på Storytell (jeg er vildt dårlig til at få læst fysiske bøger færdige ;-)). Håber du kan bruge min tjekliste til når du begynder at rydde op! Knus til dig <3

   • Julie
    > signeh24
    13. July 2017

    Jeg har det på helt samme måde med bøger, så Storytell er fantastisk! Jep jeg er halv vejs på din tjek liste, jeg har været igang i 3 aftner nu og utrolig nok kan jeg mærke at jeg allerede har det bedre og sover bedre!
    Knus 🙂

 • Marie Louise
  30. July 2017

  Hej Signe
  Tusind tak for en super inspirerende video. Er selv gået i gang med at opbygge en Capsule wardrobe efter at være begyndt at følge dig og har også store planer om at fo ryddet op i vores hus, så det er perfekt at du har lavet en sådan video:) må jeg evt spørge hvor du har købt plastik beholderne du bruger til dine make up produkter i badeværelses skufferne?

  På forhånd tak for hjælpen:)

  Med venlig hilsen
  Marie Louise Jensen

 • How to avoid being negatively influenced on social media.
  16. December 2017

  […] and me, so that we can keep enjoying social media without it getting out of hand. A little bit of Konmari on you phone if you like: if it doesn’t spark joy, let it […]