IMPROVED CASPULE WARDROBE MASTERCLASS – NOW OPEN FOR SIGNUPS!

Style: blue jeans & stripes.

blazer – Inwear (old) / top – Cos (old) / jeans – Levi’s vintage / shoes – Inwear / bag – Adax / scarf – Moss Copenhagen
Links to similar products is in the bottom of this post (conatian afiliate)

/ On Saturday I was wearing the above when my husband and I were out and about to eat lunch together. It has been a really nice and slow weekend, yet I feel we have still managed to get a lot of things sorted around the house. Last week I was super busy because I was at work in the office 4 days and not “only” 2 as usual. Most of you may know that I quit my fulltime position back in April, but since then I have been able to work part-time instead, which is very nice.

I lørdags var jeg iført ovenstående, da min mand og jeg var ude et smut og spise frokost sammen. Det har været en virkelig skøn weekend helt nede i gear, men alligevel føler jeg at vi har noget virkelig mange praktiske ting. I stor kontrast til sidste uge, som var noget presset for mig, fordi jeg var på job på kontoret 4 dage og ikke “kun” 2 som jeg plejer. De fleste af jer ved måske, at jeg tilbage i april sagde min fuldtidsstilling op, men har siden da kunne arbejde på deltid i stedet, hvilket er super dejligt.

/ I can already feel it in the air that we’re slowly reaching autumn, and I’m really fine with that. I love autumn, and it’s probably the season I’m looking most forward to style-wise; I love that you can wear more layers and that it’s cool enough for you to wear wool coats and knitwear. My good old scarf from Moss Copenhagen (similar HERE) has the prettiest camel color, and I look forward to working this color more into my wardrobe this season. It matches all the brown/orange leaves on the trees so nice!

Jeg synes godt man kan mærke i luften, at det langsomt er ved at blive efterår, og det har jeg det faktisk ganske fint med. Jeg elsker efterår, og rent stilmæssigt er det nok den sæson jeg ser allermest frem til på ordet; jeg elsker at man kan iføre sig flere lag, og at det igen bliver køligt nok til, at man kan gå med uldfrakke og striktrøje. Mit gode gamle tørklæde fra Moss Copenhagen (lignende HER) har den fineste camel-farve, og jeg glæder mig til at arbejde denne farve mere ind i min garderobe denne sæson. Den matcher alle de brune/orange blade på træerne så fint!

Adlinks

3

Leave a Comment

The Comments

  • dianne obeso
    22. August 2017

    Thank you again for your approach to dressing! It is sun a relief and gives me a point of reference on a daily basis. Do I need something else? Can I rework a favorite? Same nice cross body handbag but in three colors..black, chestnut, medium brown..personal items in the bag fit each bag’s size ..therefore quick color change is easy. Maybe I was starting to do this all along lately but didn’t exactly identify it as such. Takes the stress out of getting dressed!