IMPROVED CASPULE WARDROBE MASTERCLASS – NOW OPEN FOR SIGNUPS!

Style: how great is the combo camel & grey?

/ So this is what I wore last friday, and as you can see my friday mood was at its highest, and my face one big smile. Over the weekend it’s really begun to feel like winter is near, and having bare ankles like this is almost not possible anymore. I’ve always been a huge fan of ankle length jeans, and when I’m working inside a warm office it’s okay, but as soon as I have to be outside for longer this just doesn’t work in real life when the colder temperatures hit. I’ll have to put on proper long socks and boots then, haha!

Fredagens outfit og humøret var højt, da min mand og jeg var et smut inde i Haderslev for, at købe en fødselsdagsgave. Henover weekenden er det for alvor begyndt at føles som om, at vinteren er ved at melde sin ankomst, og det er ved at være slut med bare ankler som her. Jeg har altid været mest fan af ankellange jeans, og det gode ved at sidde indendørs og arbejde er jo, at man egentlig sagtens kan have kig til anklerne som her, men så snart man skal opholde sig udenfor længere af gangen, så duer det ikke rigtigt. Så foretrækker jeg et par almindelige strømper og et par ankelstøvler, haha!

coat/ & Other Stories (2ndhand via Trendsales) – jumper/ Gestuz – jeans/ Asos (old) – sneakers/ & Other Stories – shopper/ Adax

/ And can we just have a chat about how freakin’ awesome the combination of beige and light grey is? I love how these two cold colours compliment each other, and I really like the overall look with the mid-wash denims too. I always get a ton of compliments whenever I wear my camel coat, and I use it every change I get. Before I know it, it will probably be too cold to wear I think! We had our very first night of proper freezing temperatures last night, so it wont be long before autumn will be gone at winter will be here. But with winter comes my winter capsule, and I’m really looking forward to adding more warm jumpers and wintery pieces to my wardrobe later in november!

Og kan vi lige snakke om hvor lækker kombinationen af beige/camel og og lys grå er? Jeg elsker de her to kolde farver op imod hinanden, og synes det fungerer super fint med mine mellemblå jeans til også. Jeg får altid så mange komplimenter når jeg har min camel frakke på, og jeg bruger den flittigt. Lige pludselig er den for kold at have på, tror jeg! Vi havde vores første nat med frost natten til i dag, så det varer ikke længe før det virkelig er vinter, tror jeg. Men med den, så kommer jo en ny capsule og jeg glæder mig til, at spæde min efterårs capsule op med flere lune striktrøjer sidst i november måned!

Adlinks

4

Leave a Comment