IMPROVED CASPULE WARDROBE MASTERCLASS – NOW OPEN FOR SIGNUPS!

Style: my kind of summer dress.

/ Last weekend the weather was fantastic here in Denmark, and I was therefore wearing in this old trustie from ASOS (find a similar HERE). Most of you know that it’s not so often that wear a dress. When I rarely do, it’s most of the times a black one like this one. However, I must admit that I am quite in love with the nice wrap dresses we see everywhere this summer, but I have considered going to one of my local thrift stores and see if I can find a nice, simple dress that I can turn into a wrap dress myself. I think that if it’s just a few sizes too big, there should be plenty of fabric to make a nice wrap effect.

Sidste weekend var vejret ret fantastisk herhjemme, og jeg var derfor hoppet i denne gamle sag fra ASOS (find en lignende HER). De fleste af jer ved, at det ikke sker så tit, at jeg hopper i en kjole. Når jeg en sjælden gang imellem gør, så er det gerne en sort sag som denne. Må dog indrømme, at jeg er ret forelsket i de fine wrap-kjoler der er overalt p.t., men dér har jeg overvejet at tage forbi én af mine lokale genbrugsbutikker og se om jeg ikke kan finde en fin, simpel kjole som jeg evt selv kan sy om til en slå-om kjole. Tænker lidt, at hvis den bare er et par numre for stor, så burde der være rigeligt stof til, at kunne lave noget slå-om effekt.

/ I had styled the dress with my sliders from last year, but could have worn a pair of boots or a pair of converse sneakers too! That might have been nice for a festival or the like, perhaps with a light wash denim jacket or leather jacket on top.

Anyway – today it’s Friday, and I have to film sunday’s video for my Youtube channel and then I have to go pick of my wedding ring from the goldsmith (the one in the picture below). It has been there to be engraved with my dear husband’s name and the date of our unforgettable Vegas wedding. Have a nice weekend out there <3

Jeg havde stylet kjolen med mine sliders fra sidste år, men kunne sagtens have hoppet i et par støvler eller et par converse sneakers også! Sådan et look kunne have været fedt til en festival eller lignende, måske med en lys denimjakke eller en læderjakke udover.

Anyway – i dag er det fredag, og jeg skal have filmet søndagens film til min Youtube kanal og så skal jeg have hentet min vielsesring hos guldsmeden (den på billedet nedenfor). Den har nemlig været inde for at blive graveret med min kære mands navn og datoen for vores uforglemmelige Vegas-bryllup. Hav en skøn weekend derude <3

3

Leave a Comment