Style: off duty look in my camel coat.

Sep 28, 2017 | Style | 4 comments

/ During summer I almost wore nothing else but buttondown shirts and jeans, but now that autumn has really kicked in I tend to reach more for my long-sleeved tops and sweaters. I really like the combination of the beige camel coat along with classic breton stripes, but I think it looks awesome with my pinstripe shirt as well!

I sommers gik jeg stort set ikke i andet end mine skjorter kombineret med jeans, men det er som om, at nu hvor efteråret for alvor har meldt sig, så rækker jeg oftere ud efter mine langærmede toppe og sweaters. Jeg er helt vild med kombinationen af den beige camel coat sammen med klassiske breton striber, men sammen med min nålestribede skjorte synes jeg faktisk også, at den tager sig super flot ud!

coat – & Other Stories (2ndhand) / shirt – H&M (old) / jeans – Mango / sneaks – & other Stories / bag – Marc by Marc Jacobs
find similar options in the bottom of this post

/ I saw a picture on Pinterest the other day that kinda looked like what I’m wearing in these photos, but there was in fact another layer added to that look, which was a denim jacket. I mean, layering doesn’t get any better than that! I’m still looking for the perfect vintage Levi’s denim jacket, as the one I have is simply too stiff and too tight. It’s basically no good, which I’ve recognized since I almost never use it. And it’s just crazy because you guys know how much I love light wash denim in any form! Anyway, this was a super casual and comfortable, but still quite well dressed (if I have to say so myself) outfit that I wore this weekend when the weather was actually kind of warm.

Jeg så et billede på Pinterest den anden dag, af netop et look ala dette, men hvor der også var et lag mere i form af en denimjakke. Altså så bliver denne sæsons lag-på-lag næsten ikke mere sejt! Jeg er stadig lidt på udkig efter den helt perfekte vintage Levi’s denimjakke, da den jeg har simpelthen er for stiv og for tight. Den sidder ikke godt, hvilket jeg har erkendt, eftersom jeg næsten ikke bruger den Og det er jo skørt, for I ved hvor meget jeg elsker lys denim! Anyway, det her var et super afslappet og behageligt, men stadig ret så velklædt (hvis jeg selv skal sige det) outfit, som jeg havde på her i weekenden, da vejret viste sig fra sin lidt mildere side.

Adlinks

 

4 Comments

 1. Julie

  Det ser godt ud ? jeg er ret hooked på de lange jakker, men de er bare så svære at cykle i, så jeg tror desværre det bliver no go for mig. Tilgengæld har jeg en gammel ternet jakke jeg aldrig får brugt, godt nok figursyet, men måske man kan tage den til en skrædder og få lavet snittet lidt om?! Så kan man måske være med på en enkelt trend denne vinter ✌️

  Reply
  • signeh24

   Jeg tror det er den samme 🙂 Det er meningen den skal være lidt oversize som den er på mig. Min er ihvertfald en 36 og det er det jeg normalt bruger, men der er rigeligt plads til fx en tyk striktrøje indenunder 🙂

   Reply
 2. melanie fazio

  HIYA I WAS JUST WONDERING IS THERE ANY OTHER JEWELRY PLACES YOU RECCOMMEND THAT ARE NOT EXPENSIVE? THE ONES FROM ASOS ARE ALWAYS SOLD OUT. I HAD A LOOK AT FASHIONOLOGY WHICH WAS REALLY COOL

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like