IMPROVED CASPULE WARDROBE MASTERCLASS – NOW OPEN FOR SIGNUPS!

Style: red stripes & white jeans.

striped top – Mads Nørgaard (bought secondhand)/ jeans – Ichi/ boots – Acne (bought secondhand)/ blazer – Inwear/ bag – Marc by Marc Jacobs

This post contains adlinks

/ I was wearing my leopard flats to begin with (HERE) together with this outfit, because I think the leopard pattern and the red color complements each other so nice. But when it started to rain in the afternoon this day, I turned to my boots instead. I know that it is probably tiring to listen to people grumbling about the weather – it really doesn’t bother me that much that we have had such a wet summer so far. I love my boots, though I would like to have worn my sandals a little more than it has been possible. Nevertheless, I’m actually looking forward to fall because I have a few things on my wish list for my autumn capsule.

Oprindeligt var jeg hoppet i mine leopard ballerinaer (HER), fordi jeg synes leopardmønstret og den røde farve klæder hinanden super godt. Men da det begyndte at regne om eftermiddagen denne dag, så hoppede jeg i mine støvler i stedet. Jeg ved godt, at det efterhånden er trættende at høre på, at folk brokker sig over vejret – egentlig går det mig ikke så meget på, at vi har haft så våd en sommer indtil nu. Jeg elsker mine støvler, men jeg ville da gerne have luftet mine sandaler lidt mere end det har været muligt. Ikke desto mindre, så glæder jeg mig faktisk til efteråret, fordi jeg har et par enkelte ting på ønskelisten, til min efterårs capsule.

/ My goal to wear a little bit more color this season (red) has gone super well so far. It’s actually been nice to change some of my monochrome looks, with some that have just a little pop of color. I’ll never be one who wears many different colours all at once, but it’s really nice and also easy to kind of “dip your toes” this way. Last autumn I also added a few pretty autumn colours to my wardrobe, and I think I will pull out the same products from my stored items this year.

Mit eget ønske om, at gå lidt mere i farve denne sæson (rød) er gået super godt. Det har faktisk været skønt, at skifte nogle af mine monokrome looks ud, med nogle der har bare lidt farve. Jeg bliver nok aldrig én, som går i mange forskellige farver på én gang, men det fungerer rigtig fint at “dyppe tæerne”på denne måde. Ligesom sidste efterår, da jeg også tilføjede et par enkelte fine efterårsfarver til garderoben, så tror jeg jeg vil hive de samme fine ting fra gemmerne frem i år.

Adlinks

1

Leave a Comment