Style: see you in 2018!

Dec 24, 2017 | Style | 0 comments

The year is coming to an end, and therefore I just wanted to check in and share one last outfit with you before shutting down during the Christmas break. I”ve been working so hard during December, with extra days and hours at the office and also extra content on my own channels in the form of Vlogmas (a little series of Christmas videos) on my YT channel. It’s been so much fun; I couldn’t be happier with my jobs, but I definitely need a good break now to regain some strength.

Året lakker mod enden, og jeg tænkte derfor at jeg ville dele et sidste outfit med jer inden jeg lukker biksen henover juleferien. Jeg har arbejdet på højtryk næsten hele December, med ekstra dage og timer på kontoret og ekstra videoer i form af “Vlogmas” (en serie af små hyggelige jule videoer) på min Youtube kanal også. Det har været skønt; jeg er så glad for det jeg laver, men pausen er tiltrængt nu!

I’ve decided to completely unplug during the Christmas break (more or less, you know the drill). It’s gonna be 10 days of relaxation with my family, looking back at another educational year, where lot’s have happened. I’ve reached all my goals when it comes to living a more sustainable lifestyle (read more here), and now I can’t wait to learn even more in 2018. I’ve said goodbye to the world of designing clothes and hello to the marketing world; both when it comes to being more ambitious with my own blog that has now become my job, but also as a profession working for a brand as social media assistent on the side. I’m feeling way more balanced than ever, even though I’ve been super busy in December. I don’t feel stressed out our anything, just a little tired. I sincerely wish you all a merry Christmas and a happy new year too. Be safe out there. See you in 2018 <3

Jeg har besluttet mig for, at trække stikke helt (mere eller mindre, I ved) henover julen. Det bliver 10 dage hvor jeg bare skal nyde tiden med min familie, og se tilbage på endnu et lærerigt år, hvor der virkelig er sket meget. Jeg har opnået det jeg ville i form af en mere bæredygtig livsstil (læs mere her), og nu glæder jeg mig til at lære endnu mere i 2018. Jeg har sagt endeligt farvel til designfaget og hej til marketing verdenen; både i form af at være blevet mere seriøst med min blog, som nu er blevet en del af mit job, og så mit nye job som Social Media assistent med optimering af sociale medier ved siden af. Jeg har været meget mere i balance med mig selv de sidste par måneder, og på trods af en ret hektisk periode her i December, så føler jeg mig hverken udbrændt eller stresset. Bare lidt træt. Jeg håber I allesammen får en dejlig jul og et godt nytår. Pas på hinanden derude. Vi ses i 2018 <3

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like