Style: that red jumper.

Jul 31, 2017 | Style | 1 comment

Jacket – H&M / knit+scarf – Ichi / jeans – Levi’s 501 Skinny / boots – Acne Studios / bag – Adax

/ Last Sunday my boyfriend invited me to out for dinner just across the Danish/German border. I was wearing this – yep, mid July and a fall look like this is not even too hot, haha! I really hope that the summer weather will come back full strength in August.

Forrige søndag inviterede min kæreste mig ud og spise lige ovre på den anden side af den Dansk/Tyske grænse. Jeg var hoppet i ovenstående – jep, midt i juli og et efterårs look som dette er ikke engang for varmt, haha! Jeg håber virkelig at sommervejret bare lader vente på sig, og kommer igen med fuld styrke til august.

/ I just love my red knit sweater and always get so many compliments when I’m wearing it. I’m not getting converted to building a wardrobe full of colours, but I really like having a kind of “color theme” in my capsule wardrobes. This season I have a few items in red, and this fall I dream (like last year) to incorporate some nice army green and brown shades. Just a few individual products in a nice color can really make a huge difference from season to season. My sweater is a proto sample I got home with me from work, but I have found a great alternative below this post. Cotton knits are great for summer time and varmer temperatures!

Jeg elsker virkelig mine røde strik, og får altid så mange komplimenter når jeg har den på. Jeg er ikke ved at blive omvendt til, at opbygge en garderobe fuld af farver – men jeg kan rigtig godt lide, at køre en form for “farvetema” ind i mine capsule wardrobes. Denne sæson er det rød – og til efteråret drømmer jeg om (egentlig ligesom sidste år) at indarbejde nogle fine armygrønne og brune nuancer. Bare et par enkelte produkter i en fin farve kan virkelig gøre en kæmp forskel fra sæson til sæson. Min strik er en prototype som jeg har fået med mig hjem fra arbejde, men jeg har fundet et fint alternativ nedenfor. Bomuldsstrik er for det meste den type strik jeg ifører mig om sommeren; det er nemlig meget passende til varmere vejr.

Adlinks

1 Comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. Outfit Formulas that always work – Women On Trend - […] Use Less […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like