Style: vintage shirt and Levi’s jeans.

Jun 30, 2017 | 3 comments

vintage shirt – Levi’s 501 jeans – Zign flats – Marc Jacobs bag
Links in the bottom of the post

/ As I sat down and began to write this post, I realized how much I’ve been wearing these jeans lately. haha! It is clearly visible both here and on my Instagram (HERE). I use them (no lies!) at least 2 times a week. So I guess it’s safe to say that a pair of light blue anti-fit jeans will forever be a wardrobe staple to me! Cool with a shirt, a t-shirt or a cami top, with sandals, boots or stilettos. They just work, you know 😉

Som jeg satte mig ned og skulle til, at skrive dette indlæg gik det op for mig, hvor meget jeg har gået i disse jeans på det sidste. haha! Det ses tydeligt både herinde og på min Instagram (HER). Jeg bruger dem (uden at lyve) minimum 2 gange i ugen p.t. Så ja, man kan vidst roligt sige, at et par lyseblå anti-fit jeans for altid vil være en klassiker for mig! Cool med en skjorte, en t-shirt eller en cami-top, med sandaler, støvler eller stiletter. De dur bare, som vi siger her i Jylland 😉

/ I bought the shirt in a local secondhand shop, and I think it’s so cute! Ultra feminine and in some way it has a bit of a French vibe, with the nice embroideries on the front. I like to give the shirt a twist with a pair of more edgy jeans and the more modern leopard flats. I felt very much at home in this outfit.

Skjorten har jeg købt i en lokal genbrugsbutik, og jeg synes den er så fin! Ultra feminin og på en måde har den lidt franske vibes over sig, med de fine broderinger ned langs knapperne. Jeg kan godt lide, at skjorten får lidt modspil af de mere rå jeans og de mere moderne leopard ballerinaer. Følte mig meget hjemme i dette outfit.

 

3 Comments

 1. chris

  Dear Signe, i love your blog, but i don’t know if it’s my computer or your page setting, but pictures look very very tall in my screen! But keep the good work, i like you, your style and your work so much (sorry for bad english, kisses from France.)

  Reply
 2. Lullumut

  Hvis du har tid og lyst, vil jeg super gerne se en video eller læse et blogindlæg dedikeret til tasker eller omkring din taskesamling 🙂 Især fordi du har fået et par nye sko til samlingen men ingen tasker. Hvordan kan det være. Har du nogen taskeønsker pt. Ønsker du dig en dyr designertaske (nok ikke). Hvilken er din drømmetaske, hvis du havde råd. Er det ikke der, du vil prioritere. Eller føler du bare, din garderobe er komplet med din nuværende samling.

  Reply
  • signeh24

   Jeg har aldrig haft et kæmpe stort behov for en dyr designer taske – men jeg ville lyve hvis jeg ikke sagde, at jeg vildt godt gad at have en Stella Mccartney Fallabella eller en Balenciaga city. De er begge rå men tidløse klassikere. Og så elsker jeg bare alt det Stella Mccartney gør for vores miljø – hun er en sej dame 🙂 Men jeg vil gerne overveje at dedikere et indlæg eller en video til min taskesamling. Jeg har 2-3 tasker jeg roterer til hverdag (2 shoppere og en cross body) og én taske jeg bruger når jeg skal ud. Har aldrig rigtig følt behov for flere 🙂 Men både tasker og sko er jo områder hvor du virkelig har mulighed for, at løfte dit outfit. Gøre det lige dét mere interessant eller eksklusivt 🙂 Jeg er nok mere tilbøjelig til, at tilføje et par nye sko til min garderobe end til en ny taske. Jeg elsker dem jeg har – min Adax taske er jo snart ved at være 6 år gammel og jeg bruger den stadig sindssygt meget!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Spring capsule 2024 staples & outfit ideas

Spring capsule 2024 staples & outfit ideas

It’s finally warming up now in Denmark as we’re approaching April, and so I thought it was about time I did my seasonal capsule wardrobe switchover. Like I mentioned in my autumn capsule video last year, I truly feel like I’ve reached a point where I have a much...

How to find your style through the power of WORDS

How to find your style through the power of WORDS

(Post compiled using inspiration from Allison Bornstein & Alyssa Beltempo)(Scroll down for Danish) Have you ever thought about what style adjectives your personal style might be connected to? For example, relaxed, functional, smart or creative? Words are powerful,...

Makeup for soft colour types: my current faves

Makeup for soft colour types: my current faves

So, I had to re-write this post as my website recently moved and unfortunately the original post disappeared in the process! Anyway, one of the areas in which I’ve been trained when I became certified colour consultant was help my client find their best makeup...

A year with no shopping: here’s how it went

A year with no shopping: here’s how it went

Back in 2021 I decided to try a so-called fashion focused low buy challenge under the hashtag #2020wehaveplenty. The challenge itself actually went okay, but by the end of the year I remember being quite shocked of how many pieces ended up finding their way...

Slow fashion brings you more peace: here’s why

Slow fashion brings you more peace: here’s why

Fashion and psychology are connected on so many levels; not only when looking at the complexity of different societies all around the globe, but also the way we all as individuals feel when we’re dressed in clothes that are a true reflection of who we are - or who we...