IMPROVED CASPULE WARDROBE MASTERCLASS – NOW OPEN FOR SIGNUPS!

Style: vintage shirt and Levi’s jeans.

vintage shirt – Levi’s 501 jeans – Zign flats – Marc Jacobs bag
Links in the bottom of the post

/ As I sat down and began to write this post, I realized how much I’ve been wearing these jeans lately. haha! It is clearly visible both here and on my Instagram (HERE). I use them (no lies!) at least 2 times a week. So I guess it’s safe to say that a pair of light blue anti-fit jeans will forever be a wardrobe staple to me! Cool with a shirt, a t-shirt or a cami top, with sandals, boots or stilettos. They just work, you know 😉

Som jeg satte mig ned og skulle til, at skrive dette indlæg gik det op for mig, hvor meget jeg har gået i disse jeans på det sidste. haha! Det ses tydeligt både herinde og på min Instagram (HER). Jeg bruger dem (uden at lyve) minimum 2 gange i ugen p.t. Så ja, man kan vidst roligt sige, at et par lyseblå anti-fit jeans for altid vil være en klassiker for mig! Cool med en skjorte, en t-shirt eller en cami-top, med sandaler, støvler eller stiletter. De dur bare, som vi siger her i Jylland 😉

/ I bought the shirt in a local secondhand shop, and I think it’s so cute! Ultra feminine and in some way it has a bit of a French vibe, with the nice embroideries on the front. I like to give the shirt a twist with a pair of more edgy jeans and the more modern leopard flats. I felt very much at home in this outfit.

Skjorten har jeg købt i en lokal genbrugsbutik, og jeg synes den er så fin! Ultra feminin og på en måde har den lidt franske vibes over sig, med de fine broderinger ned langs knapperne. Jeg kan godt lide, at skjorten får lidt modspil af de mere rå jeans og de mere moderne leopard ballerinaer. Følte mig meget hjemme i dette outfit.

 

3

Leave a Comment

The Comments

 • chris
  4. July 2017

  Dear Signe, i love your blog, but i don’t know if it’s my computer or your page setting, but pictures look very very tall in my screen! But keep the good work, i like you, your style and your work so much (sorry for bad english, kisses from France.)

 • Lullumut
  7. July 2017

  Hvis du har tid og lyst, vil jeg super gerne se en video eller læse et blogindlæg dedikeret til tasker eller omkring din taskesamling 🙂 Især fordi du har fået et par nye sko til samlingen men ingen tasker. Hvordan kan det være. Har du nogen taskeønsker pt. Ønsker du dig en dyr designertaske (nok ikke). Hvilken er din drømmetaske, hvis du havde råd. Er det ikke der, du vil prioritere. Eller føler du bare, din garderobe er komplet med din nuværende samling.

  • signeh24
   > Lullumut
   9. July 2017

   Jeg har aldrig haft et kæmpe stort behov for en dyr designer taske – men jeg ville lyve hvis jeg ikke sagde, at jeg vildt godt gad at have en Stella Mccartney Fallabella eller en Balenciaga city. De er begge rå men tidløse klassikere. Og så elsker jeg bare alt det Stella Mccartney gør for vores miljø – hun er en sej dame 🙂 Men jeg vil gerne overveje at dedikere et indlæg eller en video til min taskesamling. Jeg har 2-3 tasker jeg roterer til hverdag (2 shoppere og en cross body) og én taske jeg bruger når jeg skal ud. Har aldrig rigtig følt behov for flere 🙂 Men både tasker og sko er jo områder hvor du virkelig har mulighed for, at løfte dit outfit. Gøre det lige dét mere interessant eller eksklusivt 🙂 Jeg er nok mere tilbøjelig til, at tilføje et par nye sko til min garderobe end til en ny taske. Jeg elsker dem jeg har – min Adax taske er jo snart ved at være 6 år gammel og jeg bruger den stadig sindssygt meget!