Style: white jeans & blue shirt.

Jul 13, 2017 | Style | 0 comments

Ichi jeans – H&M shirt+leather jacket – & Other Stories belt – Boohoo sliders – Marc Jacobs bag
Links in bottom of post

/ Yesterday I was back at the office for a day and I was wearing this quite summery outfit, in spite of the grey sky and rain most of the day. I have really used my white jeans a lot this year! I usually put them together with a shirt. A light blue version like this one or a striped shirt or top. I love that they have a looser fit – I dont think skinny white jeans look very flattering on me. And of course it is important that you feel the things you have in your wardrobe are flattering and make you feel comfortable.

I går var jeg igen tilbage på job, og jeg var hoppet i dette ret så sommerlige outfit, på trods af gråvejr og regn det meste af dagen. Jeg har virkelig brugt mine hvide jeans meget i år! Jeg sætter dem typisk sammen med en skjorte. En lys blå som her eller en stribet skjorte eller top. Jeg er vid med, at de har et løsere fit – jeg synes ikke selv, at stramme hvide jeans er særligt flatterende på mig. Og det er selvfølgelig vigtigt, at man selv synes de ting man har sin sin garderobe er flatterende og får én til at føle sig godt tilpas.

/ With that being said let’s just talk about how impractical a pair of white jeans really are. I must admit – they are a little bit more high maintenance that any other pair of trousers I own. Especially when you have a little dog who, from time to time, wants to jump up or sit in your lap 😉 Therefore, I also wash these jeans more than my other jeans but despite their slightly inconvenient feature, they are the ultimate summer jeans in my eyes. I actually use them during winter as well (totalno-go for some people, I know) and I then like to pair them with a fuzzy sweater and take a pair of edgy boots.

Og lad os så lige snakke lidt om, hvor upraktiske sådan et par hvide jeans egentlig er. For indrømmet; men skal passe lidt mere på, når man vælger at smide stængerne i sådan et par jeans. Især når man har en lille hund, der fra tid til anden gerne vil hoppe op eller sidde i éns skød 😉 Derfor vasker jeg også disse jeans mere end mine andre par, men trods deres lidt upraktiske egenskab, så er det den ultimative sommer-buks i mine øjne. Jeg bruger dem faktisk også om vinteren, hvor jeg gerne hopper i en vamset striktrøje og tager et par rå støvler på til.

Adlinks

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like